kizlar yardim edin lutfen

Nazli Aliyeva F

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2016
49
25
3
31
kizlarrr bi shey sorucam adet bitiminden 2 gun sonra hamile kalinir mi?? kimde boyle shey oldu? 5 temmuzda adet oldum bu gun 13cu gunum ama ben kendimi hamileymishim gibi hiss ediyorum, karnimda acayip shishlik var, 2 gun once kahverengi akintim oldu, midem de bulaniyo

Şu an yumurtlama dönemindesiniz. Bende de yumurtlama dönemi leke geliyor arada. Bugünleri iyi değerlendirin.

kizlarrr bi shey sorucam adet bitiminden 2 gun sonra hamile kalinir mi?? kimde boyle shey oldu? 5 temmuzda adet oldum bu gun 13cu gunum ama ben kendimi hamileymishim gibi hiss ediyorum, karnimda acayip shishlik var, 2 gun once kahverengi akintim oldu, midem de bulaniyo
Kaliniyo canim. Bende adet
Bende adet bitiminden 3 gün sonra hamile kaldim. Şuan 6 aylik hamileyim. Demek ki oluyo. 10 yıl aradan sonra hic beklemiyodum ama takdiri ilahi işte.

inshAllah yanilmiyorum ama bence ben de hamileyim bakalim nolucak
Insallah sizde hamilesinizdir. Ben anlamamistim hamile kaldigimi. Sadece gece gec saatlerde canim salata istiyodu. Onun dışında baska bir belirtim yoktu. Tabi günüm gecene kadar anlamadim hamile oldugumu. Allah isteyen herkese nasip etsin

Canım internetten ovulasyon dönemini hesapla.
İmkansız değil ama zor...
canim
Insallah sizde hamilesinizdir. Ben anlamamistim hamile kaldigimi. Sadece gece gec saatlerde canim salata istiyodu. Onun dışında baska bir belirtim yoktu. Tabi günüm gecene kadar anlamadim hamile oldugumu. Allah isteyen herkese nasip etsin
inshAllah canim benim o kadar cok istiyorumki her sheyi kafama coo takiyorum

Zor canım daha çok adet bitimini takiben 7-14. Günler şanslı oluyor.

Şöyle de bişey var sperm ler vücudumuzda üç güne kadar yaşayabilir. Yani zor ama imkansız değil.

Büyük ihtimalle psikolojik belirtilerin canım gecikme olmadan hamilelik belirtileri kendini pek belli etmez çünkü, kendimden biliyorum ilk beş ay sürekli kusmuş ve kokulara aşırı hassas biri olarak ilk belirtim adet gecikmesi idi.

Hamile kalmak için altın kurallar (denendi, başarılı olundu)
1-gün aşırı ilişki, yani bir gece ilişki bir gece mola
2-ilişkiden sonra yarım saat bacakları yüksek biyere dayamak ve ya kalça altını yastıkla yükseltmek
3-kesinlikle hamile kalmak için değil de zevk almak için ilişkiye girdiğini düşünmek
4-stres hamile kalmayı %50 zorlaştırır, bakmayın dizilerde taciz görüp iki gün sonra hamile kalan kızlara :)

Back
X