• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardım edin lütfennnn

Peri14

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2014
59
34
103
34
Kızlar kıskançlığımdan kurtulmak istiyorum. Aşırı derecede kıskancım. Bugün aylar sonra hamile olduğumu öğrendim. Bugünümde bile eşimi olmadık insanlardan kıskanıyorum. Ya göz göze gelirse ya o kızı beğenirse vs.. Bıktım artık bu huyumdan yıprandımmmm :(((((

Ayyy cok fena yaa.esin zamaninda guvenini kiracak biseymi yaptiki yada yeni ewlisin sanirim.ewliligin baslarinda olur bole seyler

Hayır kesinlikle eşimin en ufak güvenimi sarsacak bir hareketi olmadı. Benimki sanırım hastalık derecesine döndü. Git gide artıyor. Başlarda bu kadar değildi. Yolda yürürken güzel bir kız geçecek de eşimin gözü kayacak o kızı beğenecek diye ödüm kopuyor yardımcı olun kızlar lütfennnn :(

Ama bunun hata olduğunu bilmen ve düzeltmek istemen bile güzel bişey.. Bnbde çok kıskançtm önceden eşim bna deli gbi aşık olmasna rağmen ... Bn sıktıkça garibim sesini çkarmadı.... Snra senin gbi bir baktım kndıme ve karar aldm bazi şeylere... Emin ol bikaç hafta kafanı rahat tutunca geçiyo tabiki kıskanırsın ama okadar kıskanırsan kndine zarar verirsin eşin seni beğenmese evlenirmiydi onlar da kim oluyomuş el kızı için huzurunuzu bozmaya değermi cnm[/QUOTE]

Hayır kesinlikle eşimin en ufak güvenimi sarsacak bir hareketi olmadı. Benimki sanırım hastalık derecesine döndü. Git gide artıyor. Başlarda bu kadar değildi. Yolda yürürken güzel bir kız geçecek de eşimin gözü kayacak o kızı beğenecek diye ödüm kopuyor yardımcı olun kızlar lütfennnn :KK43:
Yani biz nasıl yardımcı olabiliriz size? Kendi başınıza da aşamıyorsunuz belli ki, bir uzmandan yardım alın.

Hayır kesinlikle eşimin en ufak güvenimi sarsacak bir hareketi olmadı. Benimki sanırım hastalık derecesine döndü. Git gide artıyor. Başlarda bu kadar değildi. Yolda yürürken güzel bir kız geçecek de eşimin gözü kayacak o kızı beğenecek diye ödüm kopuyor yardımcı olun kızlar lütfennnn :KK43:

Biz ne yapabiliriz ki?
Gidip bir uzmanla görüşmelisin.
Madem tek başına altından kalkamıyorsun,eşinin de bir yanlışı yok, o zaman destek almalısın..

Burdan size yapılacak en iyi tavsiye bazı şeylerin üstesinden tek başına gelemiyorsanız, bı uzmandan destek almanız çünkü durumunuz hastalık derecesine ilerliyor gecmiş olsun..

Bu buradan kimsenin tavsiyesi ile çözülecek bir sorun değil maalesef, obsessif bir takıntı olmuş sizde ki; acil uzman yardımı almalısınız. Yoksa adamı gerçekten bıktırıp, yabancı insanlarda huzur aramasına sebep olabilirsiniz.

Kızlar kıskançlığımdan kurtulmak istiyorum. Aşırı derecede kıskancım. Bugün aylar sonra hamile olduğumu öğrendim. Bugünümde bile eşimi olmadık insanlardan kıskanıyorum. Ya göz göze gelirse ya o kızı beğenirse vs.. Bıktım artık bu huyumdan yıprandımmmm :KK43:((((

eşin kıvanç tatlıtuğ mu ? ya da eşin her güzel kadına bakıyor mu ?
(not : isterse en yakışıklı adam olsun herkes kocana bakacak ya da kocan onlara bakacak diye bir kaide yok )
madem bu kadar güvensizsin evlenmeseydin , azıcık da özgüven sahibi olun ya adama da diyorsan seni uçan kuştan kıskanıyorum kendisini kaf dağında görecek .

ezik büzük ayy kocam başkasına bakacak tripleri hiç hoş değil

Sizinki biraz psikolojik rahatsızlık düzeyinde gibi . Anne de oluyorsunuz bebeğinizi daha sağlıklı bir ortamda büyütmelisiniz
bir psikolog dan yardım almanızı tavsiye ederim.

Boyle yasanmaz kio_O
Her an tetikte mi olacaksin?:110:
Kendine yazik edersin, baska kimseye degil...

Kızlar önerileriniz ve desteğiniz için teşekkür ederim söylediğiniz gibi belkide bir uzmandan yardım almak iyi gelecek :)

senin yerinde olsam kalkar 2 rekat sukur namazi kilar ve sonra guzel bi sofra hazirlayip esime surpriz yaparim ve yakinlarimi arardim senin dusundugune bak yapma kardes ya tadini cikarsana bebisinin senin yerinde olmak isteyen milyonlarca insan var insallah hayirli bi evlat olur hayirla al kucagina insallah

insanların senin kocana bakmaısnı boşverde. kendi kendine sürekli benim kocam benden başkasına bakmaz diye telkin et. tabi senin güvenini sarsacak bi hareketi olmadıysa bugüne kadar.

Back
X