Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani biz nasıl yardımcı olabiliriz size? Kendi başınıza da aşamıyorsunuz belli ki, bir uzmandan yardım alın.Hayır kesinlikle eşimin en ufak güvenimi sarsacak bir hareketi olmadı. Benimki sanırım hastalık derecesine döndü. Git gide artıyor. Başlarda bu kadar değildi. Yolda yürürken güzel bir kız geçecek de eşimin gözü kayacak o kızı beğenecek diye ödüm kopuyor yardımcı olun kızlar lütfennnn![]()
Hayır kesinlikle eşimin en ufak güvenimi sarsacak bir hareketi olmadı. Benimki sanırım hastalık derecesine döndü. Git gide artıyor. Başlarda bu kadar değildi. Yolda yürürken güzel bir kız geçecek de eşimin gözü kayacak o kızı beğenecek diye ödüm kopuyor yardımcı olun kızlar lütfennnn![]()
Aklın yolu bir:)Biz ne yapabiliriz ki?
Gidip bir uzmanla görüşmelisin.
Madem tek başına altından kalkamıyorsun,eşinin de bir yanlışı yok, o zaman destek almalısın..
Bu buradan kimsenin tavsiyesi ile çözülecek bir sorun değil maalesef, obsessif bir takıntı olmuş sizde ki; acil uzman yardımı almalısınız. Yoksa adamı gerçekten bıktırıp, yabancı insanlarda huzur aramasına sebep olabilirsiniz.Hayır kesinlikle eşimin en ufak güvenimi sarsacak bir hareketi olmadı. Benimki sanırım hastalık derecesine döndü. Git gide artıyor. Başlarda bu kadar değildi. Yolda yürürken güzel bir kız geçecek de eşimin gözü kayacak o kızı beğenecek diye ödüm kopuyor yardımcı olun kızlar lütfennnn![]()
Kızlar kıskançlığımdan kurtulmak istiyorum. Aşırı derecede kıskancım. Bugün aylar sonra hamile olduğumu öğrendim. Bugünümde bile eşimi olmadık insanlardan kıskanıyorum. Ya göz göze gelirse ya o kızı beğenirse vs.. Bıktım artık bu huyumdan yıprandımmmm((((
Sizinki biraz psikolojik rahatsızlık düzeyinde gibi . Anne de oluyorsunuz bebeğinizi daha sağlıklı bir ortamda büyütmelisinizHayır kesinlikle eşimin en ufak güvenimi sarsacak bir hareketi olmadı. Benimki sanırım hastalık derecesine döndü. Git gide artıyor. Başlarda bu kadar değildi. Yolda yürürken güzel bir kız geçecek de eşimin gözü kayacak o kızı beğenecek diye ödüm kopuyor yardımcı olun kızlar lütfennnn![]()