• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardım edin mukuslu kaka

akgul00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
40
13
3
30
Arkadaşlar bebeğim bir kaç gündür huzursuzdu. Bugün ilk defa kakasında mukus gördüm. 5 aylık. Böyle bir durum yaşayan mı? Neden olur?

Bir kereden bir şey olmaz. Doktorunuza da sorsanız takip önerir. Farklı bir şey yiyip içtiniz mi? Mesela ben portakal suyu içtiğimde bebeğim mukuslu kaka yapıyor.

Bir kereden bir şey olmaz. Doktorunuza da sorsanız takip önerir. Farklı bir şey yiyip içtiniz mi? Mesela ben portakal suyu içtiğimde bebeğim mukuslu kaka yapıyor.
Doktora götüreceğim şimdi. Emmediği için farklı da bir şey vermedim demir vitamini kullanmıştım ondan mı acaba?

Salyalanma başlamıştır. Hep onu sebep gösterdiler bize. Allah korusun kan var mı onu gözlemleyin. Yoksa mukus bu aylarda özellikle sorun değil deniyor

Salyalanma başlamıştır. Hep onu sebep gösterdiler bize. Allah korusun kan var mı onu gözlemleyin. Yoksa mukus bu aylarda özellikle sorun değil deniyor
Götürdüm canım bugün şükür kan yoktu,bir sorun da yok dediler.

• Beğen
Reactions: Gao
Arkadaşlar bebeğim bir kaç gündür huzursuzdu. Bugün ilk defa kakasında mukus gördüm. 5 aylık. Böyle bir durum yaşayan mı? Neden olur?
Tek başına mukus pek bir anlam ifade etmiyor. Farklı bir yiyecek yedi mi
Anne sütü mü mama mı

Tek başına mukus pek bir anlam ifade etmiyor. Farklı bir yiyecek yedi mi
Anne sütü mü mama mı
Sadece mama alıyor. Karnından da aşırı ses geliyordu gurul gurul. Ve çok gazı vardı. Bugün öyle bir şeyle karşılaşınca korktum açıkçası. Bir kere oldu bir daha da yapmadı umarım da yapmaz. Doktor olabilir dedi pek önemsemedi.

Benim bebeğimde de mukuslu ve gürültülü kaka vardı. Daha sonrasında kan görünce alerjik bebek denilmişti. Vıttırı vızık her şeye alerjisi vardı. Takipte kalın sadece mukus cok önemli değil kan olursa önemli. Anne sütü alıyorsa özellikle süt ürünleri yediğinizde oluyorsa laktoza karşı olabilir

Back
X