Kızlar Yardım Edin Ne Yapacağım Ben?

o olmaz bu olmaz sen kendı kararın dogrultusunca gıdeceksın hayat senın tercıh senın teknık unıversıtede sozel okunmazmıs bal gıbıde okunur ne alakası var yanı..neden ankarayla sınırlı kalıyorsun kı ıstanbuldada vardır nır cok unıde onlarıda degerlendır derım.okudugun bolum ne olursa olsun kendını gelıstırmen onemlı ayrıca uluslararsı ılıskıler cok onu acık ve kazançlı bır bolumdur dıl ogrendıgın takdırde.

o olmaz bu olmaz sen kendı kararın dogrultusunca gıdeceksın hayat senın tercıh senın teknık unıversıtede sozel okunmazmıs bal gıbıde okunur ne alakası var yanı..neden ankarayla sınırlı kalıyorsun kı ıstanbuldada vardır nır cok unıde onlarıda degerlendır derım.okudugun bolum ne olursa olsun kendını gelıstırmen onemlı ayrıca uluslararsı ılıskıler cok onu acık ve kazançlı bır bolumdur dıl ogrendıgın takdırde.
Sevgilim ile larar verdik sadece Ankara yazacağız canım.

Haklısınız kızlar ama Ankara'ya çok uzakmış. Çok zormuş gitmesi. Servis falan varmış ama az kişilikmiş servisler. İşte mezunlar da aile şirketlerinde çalışıyorlarmış. Ya mezun olduğumda iş bulamazsam?:43::50::18:

sana tavsiyem çocukluk hayali ne ise onu yaz.. hukuk yani.. ayrıca kendini de ankara ile sınırlama.. sevgilimle ortak kararımız demişsin, şimdi ilişkiniz gayet güzel gidiyordur eminim ama iki gün sonra onun senn yanında olacağının garantisi yok.. ya da senin onun yanında.. o yüzden kendi hayallerinin peşinden git pişman olma.. zaten birbirinizi seviyorsanız uzaklık önemli değil.. ankaraya yakın bir şehir yazarsın sık sık gider gelirsiniz.. ya da senin için uygun olan şehri düşünsün bir de sevgilin.. bırak farklı şehri biz sevgilimle farklı ülkelerdeyiz şuan, hiç bir şey eksilmiyor sevgiden merak etme ;)

Kızlar sınav sonuçları açıklandı tm-2den 14 bininci oldum. Ama hala karar veremiyorum nereye gitsem:25:
Sonradan pişman olmaktan korkuyorum
Sadece Ankara yazacağım. küçüklükten beri hayalim hukuk. Ama sadece Atılım Üniversite'si tutuyor. Tam burslu. Ayda 300 lira veriyorlar.
Ama az önce orada okuyan biriyle konuştum, mezunların çoğu aile şirketlerinde çalışıyor. %92 istihdam oranına hiç bakma sen dedi.
Ankara'dan baya da uzakmış. Kışın git gel çok zor dedi. Ankara Ünivdersitesi Siyaset bilimini de düşünüyorum.
Ama artık o bölüm bitti diyorlar.
ODTÜ de okuyayım siyaset bilimi diyorum, teknik üniversitede sözel bölüm okuma diyorlar.
Uluslararası ilişkiler okuyayım diyorum. mezun olamazsın diyorlar.
Kızlar bana yardım edin. Tanıdığınız, bildiğiniz birileri vardır buralarda okuyan. Yardımlarınızı bekliyorum:17::92:

canım dediklerini dikkate al ama alma sonuçta en iyi kararı sen verirsin senin hayatın okuyacak olan sensin tatlım ama benim kuzenim odtü kamu mezunu kız okulu birincilikle bitirdi yüksek lisansınıda yaptı şuan isviçrede doktora yapıyor yani herşey senin elinde canım benim biz burda bir sürü şey söylesekte sen yine içinden geçeni yapıcaksın tatlım ve içinden gelen sesi dinle istediğin bir bölümü oku

Son düzenleme:
İktisat işletme düşündün mü onun da iş alanı geniş bence

Hepsini anladım da uluslararası ilişkilerden neden mezun olamazmışsin? Zor bir bölüm değil ki öyle.

Ayrıca hukuk bitirirsen avukat olacaksın diye bir şart yok hakimlik savcılık sınavlarına girersin devlete geçersin, ya da kamuda avukatlık yapabilirsin, en kötüsü de avukatlık bürolarında çalışırsın. Şirketi olmayan hukukçular açıkta kalmıyor ki

Back
X