KIZLAR YARDIM EDİN ... NE YAPSAM ?

gamzeduru1626

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2015
179
104
103
36
kızlar benim sorunum eşime göre ben biraz odunum galiba
yılbaşı yaklaşıyor
eşim sürprizleri hediyeleri çok sever. özel günlere çok önem verir.
ama ben ailemde hiç böyle şeyler görmediğim için ne hediye , ne hazırlık hiç bişey yapamıyorum. netten bakıcaktım ama siz bana daha çok yardımcı olursunuz diye buraya yazmaya karar verdim.
eşimi bu sene şaşırtmak istiyorum :KK71::KK74::KK71:
lütfen
önerilerinizi bekliyorum fikirleriniz benim için önemli:KK64:

eve dansoz getirin derdim de neyse , siz esinizin zevklerine veya ihtiyacina gore bir hediye alin en iyisi.

Evde guzel bir yemek organize et .. Mum isiklari falan olsun ... Video hazirla resimlerden fondada sevdiginiz muzikker falan calsin... Kucuk bide hediye al .. Yeniyil icin yapilacak cok secenek yok ..

Hediye olarak ben bikeresinde erkek arkadaşıma çok şık güzel bi kutu alıp içine küçük notlar yazmistim,bide ufak bisey koymuştum masasına felan koyar diyee. ( 2sene once tabi) şimdi biraz klasik olabilir ama hediye icin ufak bi fikir veriyim dedim Canim inş güzel bi gece olur .Nice güzel yillariniız olsn inşallah :)

Hediye olarak ben bikeresinde erkek arkadaşıma çok şık güzel bi kutu alıp içine küçük notlar yazmistim,bide ufak bisey koymuştum masasına felan koyar diyee. ( 2sene once tabi) şimdi biraz klasik olabilir ama hediye icin ufak bi fikir veriyim dedim Canim inş güzel bi gece olur .Nice güzel yillariniız olsn inşallah :)
inşallah cnm benim 3 yıllık evliyim bide hamileyim şimdi
bu seneye kadar hiç aklıma gelmedi yada geldi yapamadım
bu yıl hepimize hayırlı uğurlu olsun

Yemekler tatlılar keyfine gore hallet onu. Sonra sevdiği bir hediye al. Hatta durumun varsa birden çok al. Gece de en mutlu olacağı hediyeyi ver olsun bitsin:oops:

G gamzeduru1626 Güzel bir sofra olmazsa olmazdır..Hediye farklı olsun istiyorsan nette özel tasarım gömlekler var ondan yaptır kol düğmelerinin yerine baş harfi yazıyorlar yakasının içinede ömür boyu yakandayım gibi bişeyler:KK70:Bir de ufak bi kutu hazırlayabilirsin bu yılın aşk kutusu ; içerisine bu yıl boyu geçirdiğiniz güzel zamanlarınızdan ufak anılar o zamanları hatırlatan küçük notlar fotoğraf gibi
Şimdilik bunlar geldi aklıma:110:

G gamzeduru1626 Güzel bir sofra olmazsa olmazdır..Hediye farklı olsun istiyorsan nette özel tasarım gömlekler var ondan yaptır kol düğmelerinin yerine baş harfi yazıyorlar yakasının içinede ömür boyu yakandayım gibi bişeyler:KK70:Bir de ufak bi kutu hazırlayabilirsin bu yılın aşk kutusu ; içerisine bu yıl boyu geçirdiğiniz güzel zamanlarınızdan ufak anılar o zamanları hatırlatan küçük notlar fotoğraf gibi
Şimdilik bunlar geldi aklıma:110:
fotograf kutusu güzel fikir çok teşekkürler

olabilir azcıkta kopya çekerim çaktırmadan :KK54:
Kopya çekmedende yazarsın ya aşk bu yazdırır :KK39:
Mesela;Keşke kelimesini hayatımdan silen, geçmişi özletmeyen, Allahım ona birşey olmasın diye dua ettiğim varlığına şükrettiğim, gölgesiyle bile mutlu olduğum gönüldaşım, her hayalimde var olan huzur bulduğum beni hep seveceğinden emin olduğum,dostum,sırdaşım,eşimi dünüm,bugünüm,yarınım,yüreğimin sahibi ruh eşim, mutluluğuma ,can acıma ortak olanım gözünü gözümden ayırmayanım,şebeklik yaptığım yanında en rahat olduğum , canıma can hayatıma aşk katan en doğru kararımsın.Her yeni yıla aynı aşkla başlayalım gibio_O

Kopya çekmedende yazarsın ya aşk bu yazdırır :KK39:
Mesela;Keşke kelimesini hayatımdan silen, geçmişi özletmeyen, Allahım ona birşey olmasın diye dua ettiğim varlığına şükrettiğim, gölgesiyle bile mutlu olduğum gönüldaşım, her hayalimde var olan huzur bulduğum beni hep seveceğinden emin olduğum,dostum,sırdaşım,eşimi dünüm,bugünüm,yarınım,yüreğimin sahibi ruh eşim, mutluluğuma ,can acıma ortak olanım gözünü gözümden ayırmayanım,şebeklik yaptığım yanında en rahat olduğum , canıma can hayatıma aşk katan en doğru kararımsın.Her yeni yıla aynı aşkla başlayalım gibio_O
ben bunun gibi yazabilirmiyim bilmiyorum ama deneyeceğim inşallah olur
bi keresinde msj atıyodum aşkım meşkim filan saydırdım ama bi gör alışmadıık telefonda msj durmuyo tabi en sonuna akşama ne yemek yapıyım aşkısııııı yazmısım
aradı sonu güzel bitse şüphelenirdim zaten dedi
çok gülmüştük

Back
X