- Konu Sahibi duygusall_35
-
Bir erkek evelilik için adım attıysa ki atmışsınız nişanlısınız seviyodur yoksa evlenmek zorunda değil kimse eminim şu anda pskolojik olarak zor bir dönemde olabilir evlilk strsi maddi skıntılar veya iş yerinden kaynaklı problemler siz doğal olarak kendinize mal ediyosunuz onun bu durumunu ancak sebebini konuşarak anlamaya çalışın biraz zaman tanıyın zor bir dönemde oalbilir yalnız brakmayın yanında olun ve kesinlikle rahat olun iyi düşünün olumsuzluklara kapılırsanız olayı çıkmaza sokarsınız hatta ondan soğumanın sinyallerini veriyosunuz Sakın yapmayın unutmayın kaybetmek çok kolay ama kazanmak elde etmek gerçekten çok zor inş herşey yoluna girer
aslında işyerınde ve ailesinde çok stresli sorunlu ama ben buyuzden beraber vakıt gecırerek bunu atlatmak ıstıyorum oysa o yanlız kalmayı ıstıyo.. söyluyo senle bı ılgısı yok dıye
Etrafındakileri hiç takma Diğelimki nişan bozuldu Hangisinin canı seninki kadar yanacak Hangisi acı çekecek hiçbiri sana diyecekleri tek şey hayırlısı nasip değilmiş sana koca mı yok(evet yok yeni birini tekrar hayatına sokman çok kolay olmayacak) ama okadar basit değil bu ÇEvrenden fazla etkilenme bence Herkes iyi niyetli olmayabilir
işte bu benım nişan resmim habersizce çekilmiş
Abla çok merak ettim gerçi hâlâ aktif misin bilmiyorum ama evlendiniz mi :)çok teşekkür ederım canım çok saol iyi niyetlerın ıcın darısı herkezin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?