- Konu Sahibi duygusall_35
hep canım cicim ayları geçer derlerdide ben inanmazdım hayır derdim ben hep o ılk gunku gıbı yasıcam hissedicem ama gerçekten öyle olmuyomus ve ben bunun için çok üzülüyorum elimden bısey gelmıyo...nişanlanınca o ılgısı suprızlerı hedıyelerı bırden bıre kayboldu artık ben zorlamasam görüşmüyoruz bıle aynı sehırde olmamıza ragmen haftada 1 gun zor goruyorum onu ewlerıne gıtmesem hıc goremıycem.bazen aldattıgını dusunuyorum ama nezaman ?hep işte.. işte degılkende hep ewde yatıyo tw ızlıyo hep tetıkteyım.telefon dökümanları bıle benım maıl adresıme gelıyo bi açığıda yok..kıskansn dıye türlü numaralar yapıyorum kaybetmek ıstemıyorum ama böyle gıderse ondan soğucam bu son çırpınışlarım.ayrılmayıda kabullenmıyo sewıyorum dıyo ewimiziçin eşyalarda alıyo tek derdımız görüşmediğimiz günler benı hıc hatırlamıyo ve ilgi göstermıyo
tekrar üzerime düşmesi için neyapıcam kaybetmekten hiç korkmuyo gibi uyarılarımı ciddiye almıyo sizce bu ilişki kurtulurmu lütfen dışardan görüşlere çok ihtiyacım var cunku etrafımdakıler taraflı yargılıyo :gitme:

tekrar üzerime düşmesi için neyapıcam kaybetmekten hiç korkmuyo gibi uyarılarımı ciddiye almıyo sizce bu ilişki kurtulurmu lütfen dışardan görüşlere çok ihtiyacım var cunku etrafımdakıler taraflı yargılıyo :gitme: