kızlar yardım edin nolur çok acı çekiyorum dayanamıyorum

deren9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2011
12
0
36
İstanbul
o kadar kötü ve çaresiz durumdayım ki anlatamam. 1.5 yıl çıktığım adam beni deli gibi seven her şeyime karışan kıyafetime arkadaşlarıma görüştüğüm herşeye iyice agresif hareketler göstermeye başlamıştı. en son olayda aramız kötüleşmişti ben çok yoğun çalışıyordum ve onunla ilgilenemiyordum. birgün ona sürpriz yapmak için evine gittim bana bağırdı sen beni basmaya geldin buraya dedi. bende gitmek istedim evden beni hırpaladı filan sonra ben kriz geçirdim. beni sustururken dudağımı patlattı bende bu olayın üstüne ertesi gün bastım gittim 2 ay görüşmedik yanlız arada konuşuyorduk ben dönmedim fakat zamanla onu iyice özlemeye başladım ve hayatına başka başka kadınlar girdiğini duydum. hep beni suçladı ama sen yaptın senin yüzünden dedi ben onlarla sadece takılıyorum dedi. bense hayatıma hiç kimseyi sokmamıştım. ve en son dayanamadım mesaj attım seni özlüyorum diye bana ben mutluyum saygı duyacağına inanıyorum dedim. bende beni sevmediğini duymak istiyorum dedim sevmiyorum dedi ağla zırla kendime gelemedim. günlerce yemek hiç yemedim sakinleştirici filan içtim ama yinede toparlanamıyorum ve bugün hala o kızla tatilde olduğunu öğrendim beynimden aşağı kaynar sular döküldü. neyse bu bana mesaj attı şehir dışındayım geldiğimde yüzyüze konuşuruz dedi ve hala o kızla tatilde ne yapacağımı bilmiyorum

aslında arada çok detay var konuştukça sizler soru sordukça onlarıda anlatırım. beynim resmen karıncalanmış durumda kendime gelemiyorum beni bu kadar sevdiğini söyleyen adam nasıl bu kadar kısa sürede bu kadarını yaptı bana bu kadar acı çektirebiliyor ben onun en zor anlarında hep yanındaydım

o kadar kötü ve çaresiz durumdayım ki anlatamam. 1.5 yıl çıktığım adam beni deli gibi seven her şeyime karışan kıyafetime arkadaşlarıma görüştüğüm herşeye iyice agresif hareketler göstermeye başlamıştı. en son olayda aramız kötüleşmişti ben çok yoğun çalışıyordum ve onunla ilgilenemiyordum. birgün ona sürpriz yapmak için evine gittim bana bağırdı sen beni basmaya geldin buraya dedi. bende gitmek istedim evden beni hırpaladı filan sonra ben kriz geçirdim. beni sustururken dudağımı patlattı bende bu olayın üstüne ertesi gün bastım gittim 2 ay görüşmedik yanlız arada konuşuyorduk ben dönmedim fakat zamanla onu iyice özlemeye başladım ve hayatına başka başka kadınlar girdiğini duydum. hep beni suçladı ama sen yaptın senin yüzünden dedi ben onlarla sadece takılıyorum dedi. bense hayatıma hiç kimseyi sokmamıştım. ve en son dayanamadım mesaj attım seni özlüyorum diye bana ben mutluyum saygı duyacağına inanıyorum dedim. bende beni sevmediğini duymak istiyorum dedim sevmiyorum dedi ağla zırla kendime gelemedim. günlerce yemek hiç yemedim sakinleştirici filan içtim ama yinede toparlanamıyorum ve bugün hala o kızla tatilde olduğunu öğrendim beynimden aşağı kaynar sular döküldü. neyse bu bana mesaj attı şehir dışındayım geldiğimde yüzyüze konuşuruz dedi ve hala o kızla tatilde ne yapacağımı bilmiyorum

baştaki haliyle şimdiki hali arasında büyük farklar var bu hale gelmesinin sebepleri olmalı birdenbire mi böyle oldu? hem geldiğimde konuşuruz diyorsa aklıma şu da geldi sanki yeni heyecanlar peşinde ama senin ondan vazçgemeyecğini bildiği için eğlencelerden sonra sana dönecekmiş gibi geliyor. Bu hale nasıl geldi bu önemli ona göre yorum yapabiliriz ama bir de şu var bu yaptıklarını kabullenebilcek misin ki?

Bir de erkekler bi süre sonra sevdikleri halde sıkıldım diye böyle yaparlar bazen. peşinden koşmazsan pişman olacak olan da o olur eğer gerçekten seviyorsa.o yüzden bence çok da peşinden koşma

aslında arada çok detay var konuştukça sizler soru sordukça onlarıda anlatırım. beynim resmen karıncalanmış durumda kendime gelemiyorum beni bu kadar sevdiğini söyleyen adam nasıl bu kadar kısa sürede bu kadarını yaptı bana bu kadar acı çektirebiliyor ben onun en zor anlarında hep yanındaydım

anlattıgın kadar yorum yapacagım onunkı senı sevmek degıl alışkanlıkmış benı basmak ıcın geldın demesıde yarası oldugundan gocundu demekkı manası cıkardım ben erkekler boyledır yapar ederler senı suclar baska kızlarla gorusurler sen bosver onu o kendını bellı etmıs en fazla 1 ay daha uzulursun sonra onun bu orda burda gezmesının haberlerını duyunca sogursun zaten :34:

hayır en fazla bir hafta ayrı kalmıştık canım. ama beni bu kadar kısa sürede bırakabileceğini asla tahmin bile edemezdim. ne yapmaya çalıştığını da anlayabilmiş değilim beni sevdiğini düşünüyordum bu zamana kadar ama o son mesajı yıktı beni bitirdi. bütün türkiyeyi gezdiler beraber. acaba ben mutluyum sevgilim var tarzı mı konuşacak? o kadar içim yanıyor kı kızlar dayanamıyorum ölüyorum sanki hergün eriyip yok oluyorum sevmiyorum dediğinde zaten bütün gece bitmiştim. sabahında neden öyle bir mesaj attı anlayabilmiş değilim üstelik onun için kredi çekmiştim parası yoktu diye şimdi kızla bol bol para harcıyor

sana kredı borcumu var bıde ?:53::53::53: lutfen yok de bn cok sınırlenıyorum boyle sevgılısıne kredı ceken kızlara

bu yaptıklarını kabullenebilir miyim bilmiyorum ama onsuz da nefes alamıyorum
kabullenme tabıkı ne halı varsa gorsun pıslık bosversene nefeste alacaksın yasayacaksın da onsuz hatta yenı bırını bıle alacaksın hayatına

once sakın ol sen ıstemedgın zaman kımse bısey yapamaz sana sen buna o fırsatı verıyorsun

canım kusura bakma ama erkek arkadaşının davranış şekli bana çok sağlıklı gelmedi.. ne demek beni basmaya geldin :S arkadaşında dediği gibi bir derdi var ki o derece anlamsız bir tepki göstermiş.. bence kendini üzme.. o nasıl oluyorda seni tartaklıyor vee en garibi dudağını patlatıyor şiddete fazlasıyla meyilli birisi bence kendini o şahısa kaptırma zamanla her şey unutuluyor.. sağdan solan gelen haberlere kulak asma. ondan haber almaya çalıştığın sürece sen üzülürsün.. bol bol dua et Allah içine ferahlık verir..

once sakın ol sen ıstemedgın zaman kımse bısey yapamaz sana sen buna o fırsatı verıyorsun
sakin olamıyorum içim yanıyor kızlar ölüyorum sanki hala benimlene konuşabilir ki anlamıyorum mesaj da atamıyorum bu sefer hiç konuşmaz diye bide yanında sevgilisi mi ne bokuysa o var diye facebook tan atıyor mesaj

nolur birşeyler yazın elim kolum bağlı oturuyorum sadece sigara içebiliyorum bu nasıl bir acı ölüm acısından hiç farkı yok

yanlış anlamadıysam seni hırpalamış dudağın patlamış :53:
bir erkek nasıl olur da sevdiği kıza bunları yapar..
sevmiş olsaydı sana dokunamaz,kıyamazdı..
görüşmediğiniz zamanlarda da başkalarıyla tatilde hemde :30:
canım kusura bakma ama çok şahsiyetsiz bir insanmış erkek arkadaşın..
bu kadar üzülme değmez.. emin ol karşına çok daha iyileri çıkacak.. :34:
Allah'tan hep hayırlısını dile..

sakin olamıyorum içim yanıyor kızlar ölüyorum sanki hala benimlene konuşabilir ki anlamıyorum mesaj da atamıyorum bu sefer hiç konuşmaz diye bide yanında sevgilisi mi ne bokuysa o var diye facebook tan atıyor mesaj
ya bırak sunu Allah askına bu kadar mı muhtacsın bosversene adam yanında sevgılısı varken msj atıyor sana bıde konuscaz dıyo sen durmus beklıyorsun bnm senle konuscak hocbıseyım olmaz deyıp postalasana sunu degermı ya yazık gunah

sagol canım ben farkındayım karaktersiz biri olduğunun ama böyle değildi sevgi doluydu çok deger veriyordu ve işin kötüsü onu affedeceğimin farkındayım dayanamıyorum 3 aydır geçmedi bu acı geçemedi

Back
X