o kadar kötü ve çaresiz durumdayım ki anlatamam. 1.5 yıl çıktığım adam beni deli gibi seven her şeyime karışan kıyafetime arkadaşlarıma görüştüğüm herşeye iyice agresif hareketler göstermeye başlamıştı. en son olayda aramız kötüleşmişti ben çok yoğun çalışıyordum ve onunla ilgilenemiyordum. birgün ona sürpriz yapmak için evine gittim bana bağırdı sen beni basmaya geldin buraya dedi. bende gitmek istedim evden beni hırpaladı filan sonra ben kriz geçirdim. beni sustururken dudağımı patlattı bende bu olayın üstüne ertesi gün bastım gittim 2 ay görüşmedik yanlız arada konuşuyorduk ben dönmedim fakat zamanla onu iyice özlemeye başladım ve hayatına başka başka kadınlar girdiğini duydum. hep beni suçladı ama sen yaptın senin yüzünden dedi ben onlarla sadece takılıyorum dedi. bense hayatıma hiç kimseyi sokmamıştım. ve en son dayanamadım mesaj attım seni özlüyorum diye bana ben mutluyum saygı duyacağına inanıyorum dedim. bende beni sevmediğini duymak istiyorum dedim sevmiyorum dedi ağla zırla kendime gelemedim. günlerce yemek hiç yemedim sakinleştirici filan içtim ama yinede toparlanamıyorum ve bugün hala o kızla tatilde olduğunu öğrendim beynimden aşağı kaynar sular döküldü. neyse bu bana mesaj attı şehir dışındayım geldiğimde yüzyüze konuşuruz dedi ve hala o kızla tatilde ne yapacağımı bilmiyorum