kızlar yardım edin nolur çok acı çekiyorum dayanamıyorum

sagol canım ben farkındayım karaktersiz biri olduğunun ama böyle değildi sevgi doluydu çok deger veriyordu ve işin kötüsü onu affedeceğimin farkındayım dayanamıyorum 3 aydır geçmedi bu acı geçemedi

oda bunun farkında yani senin onu affedeceğini o yüzden pek bir şey yapmıyor umursamıyor seni..
nasıl olsa gittiğimde gönlünü alıcam en iyisi şuan hayatımı yaşayayım diyo..
ama sen ona bu şansı vermeyeceksin bir daha mesaj filan da atma..
o ararsa konuşmak istemediğini filan söyle mutluymuş rolü yap ki öyle olman lazım..
kendini silkele sonra etrafına bir bakmayı dene :34:
sana çok daha fazla değer veren ,seven, kollayan biriyle mutlu olucaksın..
geriye baktığında ben ne yapmışım böyle diyeceksin..

Son düzenleme:
oda bunun farkında yani senin onu affedeceğini o yüzden pek bir şey yapmıyor umursamıyor seni..
nasıl olsa gittiğimde gönlünü alıcam en iyisi şuan hayatımı yaşayayım diyo..
ama sen ona bu şansı vermeyeceksin bir daha mesaj filan da atma..
o ararsa konuşmak istemediğini filan söyle mutluymuş rolü yap ki öyle olman lazım..
kendini silkele sonra etrafına bir bakmayı dene :34:
sana çok daha fazla değer veren ,seven, kollayan biriyle mutlu olucaksın..
geriye baktığında ben ne yapmışım böyle diyeceksin..

teşekkür ederim canım zaman ayırıp yazdığın için ama ona bunu söyleyebilmem için güçlü olmam lazım ama olamıyorum çok güçsüzüm hazmedemiyorum yapılanları bakalım ne olacak ayakta duramıyorum

zamanla hazmedeceksin emin ol canım.. ölecek gibi olursun o duyguyu çok iyi bilirim..
geçecek unutmayacaksın belki ama acın geçecek..

Canım okudum yazdıklarını..

Bence canım ne kadar seversen sev başka kızlarla olmayı göze almiş bir insan için hiçbirşey yapma derim..Gercekten sen onu çok sevmişsın anlıyorum..
Ama ben buyuk konuşmuş olmayım , başkası olsa ben çok sevsemde bırakırım dayanamam ben buna..
Ve sen onun evıne gıttin diye sana kızmış,hırplamiş ve dudağını patlatmış..Beni basmaya mı geldın demesi bile çok garipp.Sankı kendı kendını ele vermiş gibi..
Bana böyle bir şey yapsa sevgılım suratına çakar çeker giderim...
Bence kendıne yazık etme..Emin ol sana gerçekten kıymet veren seven insanlar çıkacaktır..
Kendıne biraz zaman ver toparlan ve hiç kimse unutulmaz değil insan isterse herşey oluurr canım..

Ama tabıkı bunlar benım düşüncem sen düşün bi taşın..İnşallah senın için hayırlı olan olur..Ve üzme sakın kendını toparlanmaya calıs bak bi...

Canım bulunduğun durumu okudum ve şuan ne durumdasın merak ettım açıkçası ? Konuştnmu tamamen bıttı mi durumun nedir inşaallah o zor gunlerın gerıde kalmıştır ?

Back
X