kızlar yardım edin nolur

hat.korkut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2008
78
0
86
Amasya
nolur bana yardım edin.yaklaşık 4-5 ay önce annemin boynunda bir şişlik oluştu.o zamandan bu zamana sürekli tahliller akla gelebilecek her türlü tetkik yapıldı.bizde yaklaşık iki aydır annemin yanındaydık.ameliyat diye beklerken.bugün sonuç açıklandı.annem verem olmuş(hayırsız problemli iki oğul ve sorumsuz bir koca yüzünden,üzüntüden çıkmış).bunu kabul edip yazması bile inanın çok zor.
doktor evdekilerinde olabileceğini söyledi ve pazartesi test yaptıracaz.ya bebeğim daha 8 aylık dedim.bebeğimin doktorunu aradım.önce yaptırmayın dedi.bebek için iyi olmaz zaten aşılı olduğu için sonuç kafa karıştırır dedi.sonrada hayır kesinlikle yaptırın dedi.
annememi üzüleyim bebeğimemi.bir an evvel burdan gitmemiz gerekiyormuş.annemi böyle bırakmakta beni kahrediyor.nolur bebeğime geçmemiş olsun,diye dua ediyorum.
allah kimseye böyle bir sıkıntı vermesin.kafayı yiyecem.nolur annem ve bebeğim için dua edin.kızım daha çok küçük naparım bilmiyorum.nolur bu mübarek günlerde bize dua edin.

cok üzüldüm allahım acil şifalar versin inşallah kızında yoktur

annecine de acil şifalar diliyorum inşallah dr yanılıyorlardan kabullenmesi çok zor bi hastalık ,allahım güç ve sabır versin

Son düzenleme:
canım çok geçmiş olsun ama benim bir arkadaşım daha bebeği 4 aylıkken kendi olmuştu ve emizriyodu.ama zaten aşısını olduğu için emzirmeye devam etti doktor öyle söledi.ve zaten 4 ay içindede iyileşti.çağızmıda artık verem girip gibi bişey çok tedirgin olma allah annene şifa versin

dur canım dur bi dakika...
panik yapma hemen çok çok geçmişler olsun ,rabbim darda bırakmasın inşallah sizleri....
canım tıp artık çok ilerlemiş durumda verem eskisi kadar korkulacak bir hastalık değil tedavisi var...
ikincisi basit bi test ile bebeğine bulaşıp bulaşmadığını anlayabilirsinki bu testi tüm verem savaş larda yapıyorlar bildiğim kadarı ile....
korkma güçlü ol...haklısın böylesi bir dönemde anneni yalnız bırakmaman lazım ama doktorlar bebeğe geçebilir diyorlarsa bebeğini korumak adına bencede çok dikkat etmelisin...

Allahım şu mübarek ay hürmetine sizlere yardımcı olsun inşallah,tekrar çok geçmiş olsun

rabbim mucizelerle dolu
iste kulum vereyim diyo
şu günler hürmetine dualarınız kabul olsun acil şifalar dilerim

sağolun kızlar,yarın test yaptıracaz inşallah kızımda çıkmaz.ona gelen bana gelsin.hepinize çok teşekkür ediyorum.

canım çok geçmiş olsun.rabbim acil şifalar versin.tıp artık çok ilerledi canım endişelenme okadar.
merak etme rabbim korur meleğini inş.

Insallah bebeginin sonucu temiz cikar,annende bir an once iyilesir.Ama bu kadar cok uzulme allah korusun sende olacaksin uzuntuden.

Allah dermansiz dert vermesin verem eskiden korkulacak biseymis simdi caresi var Allaha sukur.Dualarim seninle.

kızlar hepinizden razı olsun.dün gittik doktora test için doktor annemdeki bu hastalığın(adını söylemek bile istemiyorum) bulaşıcı olmadığını söylediler.çok ilginç ilk mikrobu ciğerine almış sonrada boynundaki lenf bezini zayıf bulunca yerleşmiş.doktor şükretmeniz lazım dedi.ciğer değil lenf bezinde olduğu içinbulaşma durumu yokmuş.kızıma teste bile gerek yok dediler.bizlere test yapmalarının sebebi de acaba bizdenmi anneme bulaşmış diye araştırma amaçlı test yaptılar.dualarımız dualarınız kabul oldu kızıma bulaşmadı.üzüntü içinde sevinç yaşadık.tesellimiz oldu.annemde kızıma bulaşsaydı çok üzülürdü.uzakatan seviyordu kızımı.rabbim kimsenin evladını hasta etmesin.hem annemide böylece bırakıp gitmem gerekmeyecek ona iyice bakarım artık.inşallah en kısa zamanda iyileşir.insan annesine toz konduramazken ...
kızlar saolun iyiki varsınz.çok moralim bozuktu.rabbim hepinizin gönlüne göre versin.

Allah acil şifalar versin inşallah . . Ama üzme kendini ne olur evladımızı melekler korur inşallah . .Annecinde biran önce mübarek günler hürmetine şifa bulur inş. Aminn. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…