Kızlar yardım edin nolur???:((

cilek88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
226
8
96
İstanbul
Kızlar sevgili kaynanam benden gizli oğluma karpuz suyu içirmiş bebegim henüz 3.5aylık.. Bugün bütün gün bebegim kustu emmek istemiyor emdiğini fazlasıyla dışarı çıkarıyor.. Ishal oldu bugün tam 4 kere kaka yaptı.. Sizce neden olabilir? Karpuz suyu etkilemişmidir??? Bekleyeyim mi yoksa direk Dr gideyim mi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim kuzenimin de 3 aylik oglu var arada o da karpuzun suyunu falan emdiriyor.. Ama sizin cocugunuz tepki vermis bence doktora gitmelisiniz.

yaaaa habu kaynanaları var ya .. bak çok sinirlendim bunu okuyunca..... benimki de 3 aylık tı emziği kendi çayına batırıp oğluma variyordu.. kek puding vb.... bi kavga edersin kocayla.... oooohhh miiiisss... dedim bak uyar anneni vermesin yoksa çok kötü kalbini kıracam onun... arada yapıyo yine benden gizli . geçen gün çiğ köfte yedirmeye kalktı. kayın pederim saolsun payladı onu güzel b benim yerime..benim görmediğimi sanarken arkasındaydım haberi yok. sadece gözünün içine baktım.zaten kayınpederim kızdı o yetti ona.....

dr a gittin mi merak ettim ne oldugunu... iyimi bebeğin..

Canım çok deneyimli olmasada o dönemleri atlatmış bir anneyim. Gönül rahatlığıyla diyebilirim ki hiç bir şey olmaz. 3,5aylık bir bebek ne kadar karpuz suyu emebilir bi düşün önce? Kayınvalideni sen yinede usulünce uyar. Bana da kızıyor olabilirsin belki ama sakındılar göze çöp batar. Dr götürülecek bir durum olduğunu düşünmüyorum ama kendi çocuğunu daha iyi tanıtsın.. O dönemlerde bebekler 7kereye kadar kaka yapabilir.. Eğer değişik bir durum varsa olay karpuz suyundan değildir. Sağlıkla büyüsün...

Hemen doktora gidin belki gıdaya alerjisi vardır bilemezsiniz. Sağlık şakaya gelecek şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…