Kızlar yardım edin nolur.

Ayy nasıl ya!!!
Bu kadar pişkinlik olamaz hem kel hem hodul bide utanmadan üstüne mi yürüdü :KK57:
Suçunu örtbas etmek istiyo anlaşılan

Öncelikle merhaba eşim beni aldatiyor :KK43: sabah bi uyandım günaydın askm diye mesaj Delirdim resmen 2 yasında kizm var 5 aylk hamileym hiçbir açıklama yapmayıp üzerime yurudu kendini hakli çıkarmak için akıl verin bana napiyim deli olucam çocuğumun eşi aşağıda sürekli kanamam oluyor çok fazla sayıda ilaç kullanıyorum ilaclrim beni fazla duygusal yaptı hamilelik psikolojide var tabi yanlış bisu yapmktn korkuyorm

Bu tavırlar şüpheler ne zamandan beri var 2 yaşında çocuğun varken 2.ye neden hamile kaldın???

öncelikle sakin ol ve bence doğumun bitip bebişin iyice ele avuca gelene kadar bu konunun üstüne gitme.... bir süre annenlerde kal ortalık durulana kadar....

Topunun sıfatına tüküreyim
Nedir bu ya hergün biri çıkıyo eşim başkasına aşık , eşim beni aldatıyo hemde hamileyken filan
Sevmeyen hamile bırakacağına önce adam akıllı boşansın sonra ne nane yerse yesin

Son düzenleme:
Öncelikle merhaba eşim beni aldatiyor :KK43: sabah bi uyandım günaydın askm diye mesaj Delirdim resmen 2 yasında kizm var 5 aylk hamileym hiçbir açıklama yapmayıp üzerime yurudu kendini hakli çıkarmak için akıl verin bana napiyim deli olucam çocuğumun eşi aşağıda sürekli kanamam oluyor çok fazla sayıda ilaç kullanıyorum ilaclrim beni fazla duygusal yaptı hamilelik psikolojide var tabi yanlış bisu yapmktn korkuyorm

Adama bak hem suçlu hem güçlü. Ne demek üstüne yürümek yahu ? Ustelik hamilesiniz. Boyle adamlarin cocuk neyine ???
Ayrica eşine msj atan numarayı falan almissindir umarım.

Ayrıca kanaman için bi doktora gitmen gerekir hemde hemen ..

Eşini en iyi tanıyan sensin öncesinde mutlaka vermiştir sinyallerini

Üstüne bide 2.çocuk?????

Umarim kizmazzsin bana ama ben böyle erkeklerin allah belasını versin diyorum hamile eşine bu nasıl vicdansizliktir nasıl merhametsizliktir insanlık adına bişey kalmamış bunların içinde. Biriside babam ve tekrar söylüyorum allah belalarini versin hak ediyolar çünkü..

Yardımlık birsey yok. Bir cocugun var bir de hamilesin. Bu durumda seni aldatan bi adamı boşayacaksın, gözunu kırpmadan hemde.

Suclu, birde ustune yuruyor. Git esyaları topla dogru annenin evine. O pisligin seni boynuzladıgını soyler anlatırsın durumu.

Eger bugun evde oturup aksama kocanı bekler birde sofra haxırlarsan, kocana ne guzel destek vermiş olursun, aldatma konusunda. Adamın umrunda bile olmazsın.

Benden demesi. Git....

Ailene git. Ben olsam ya aileme giderdim yada onları getirirdim yanıma. Anneni babanı yanına çağır. Bakalım annenin babanın yanında da üzerine yürüyor mu. Bunun gibilere şr...z demeyelim de ne diyelim. Çocuk var ayrıca da hamilesin. Hala baska kadınların peşinde, metres peşinde.

Bence sadece git bişey yapma... Barışacaksa da o gelsin yalvarsın. Boşanacaksa da o dava açsın. Sen de "başka kadın için hamile halimle beni bırakıyor" diyerek tazminat istersin...

Ayrilman artik sart olmus uzgunum. Evlatlarini Allah sana bagislasin. Evden falan gitme. Esyalarini doldur bavula kapinin onune koy. Aksam gelince anlar. Pasa pasa bakacak sizede dert etme orasinida.

Sakin sineye çekip oturma daha da arsizlasir.

Boylelerine yapılacağı biliyorum ama hadi ağzımi bozmayayim.

Back
X