Kizlar yardim edin nolur:(

Gizemre25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2016
20
5
1
30
Daha yeniyim burda belki yanlis yere yazdim ama nolur yardim edin cildircam. Biz esimle bebek istiyoruz calismalarida yapiyoruz ama bende hormon sorunu var hic bir zaman adetim duzenli olmadi gecen kan testi verdm 0.168 cikti doktor senin durumunda cikmaya bilir dedi goguslerimde 3 gun asiri acidi mide bulantimda vardi gecti tahmini adetime 1 gun kaldi gene denedim kan testi iliskiden 7 gun sora yaptim doktor oladabilirsin dedi cok muallakta kaldik

Canım insallah hamilesindir bu ay inşallah herkese hayırlı gelir allah duysun sesimizi biran önce bebeklerimiz olsun bende de aynı sorun var yani hormon bozukluğu dediğin yumurtaylà ilgili digmi bana adet üçüncü gün tahlil yaptı doktorum benimde adetim 3 5 gün geç geliodu meğersem yumurta catlamadgi içinmis yani bi ona baktır istersen yani bazen adet gecikmesi bişey olmaz dioruz ama onemli olabilio

Ve benim bildiğim adet günü beklemek çünkü bazen hamile kalsanda bebek tutunamadi gi için adet le atıyorsun die biliorum

Canım insallah hamilesindir bu ay inşallah herkese hayırlı gelir allah duysun sesimizi biran önce bebeklerimiz olsun bende de aynı sorun var yani hormon bozukluğu dediğin yumurtaylà ilgili digmi bana adet üçüncü gün tahlil yaptı doktorum benimde adetim 3 5 gün geç geliodu meğersem yumurta catlamadgi içinmis yani bi ona baktır istersen yani bazen adet gecikmesi bişey olmaz dioruz ama onemli olabilio
Amin canim insallah senin kanda tutturman bile zor dediler bana anca cok sora ogrenirsin dediler midr rahatsizligim var ilacta kullaniyorum hamile kalipta ogrenenememektende korkuyorum yumurtlama gunun belli olmaz diyolar hep olumsuz konusuyolar moralman coktum diyorum acaba varda kandami cikmadi

O
Oylede diyolarda ben 2 ay adet olmadigimi bilirim surekli test yapip olumsuz sonuc alirsam kotu olmaktan korkuyorum
Öğle dusunme hayırlı evlat versin allah bu arada adet düzensizliğin için angucaston die bitkisel ilaç var eczanede satilio ve hamile kalan çok kişi var dene bence hormonları duzenlio

Ka
Adet duzensizligi olup hamile olup kanda cikmamazlik yasayan olur yada tahmini adetine 2 gun kala iliski yasayip hamile kalan olur her turlu yardima raziyim
kanda kesin cikio canım kendini inandirirsan hamile olduğuna sonra daha çok üzülürsun ve kendini inandirdiginda da adet gelmio inan buna biraz rahat ol piskoloji olarak

Back
X