kızlar yardım edin özellikle eczacılar:(

MeleGim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
2.472
3
0
İstanbul
kızzzlarrrr yine rahatlatırsanız beni siz rahatlatırsınız.....eşimin küçük kardeşi mutfakta karısımlar yapmıs salça seker su pekmez bilmem ne herşeyden koymus.....bi kaba..daha sonra dediki surupta koydum...:44: parol plus die bir surup şöyle anlatiim size..o surubu kasıga dökmüş sonra o kasıkla pekmeze reçele batırmıs...bende hepsini döktüm pekmezin reçelin..şekerin...ama korkuorum hala....acaba salçayada batırdıysa ve o salcayla yemek yapılıcak ila.ç etkisi olurmu kızlar ya cok korkuorum nolur yardım edin...hiçbişe yiemiorum şokeella hiçbişe yiemiorum...

şurup kokar.bi koklasan anlarsın aslında.bir de genelde yapış yapış bir yapıları vardır.eczacı değilim yalnız.içine sinmezse salçayı atarsın, ilaçları da ortadan kaldırın.çocuklar için çok tehlikeli zaten.

canım haklısın aslında ama kokuyu alamazsam ya korkum o...napıcam bilemiorum aklıma neler gelior neler acaba acaba die durucam her yediğim seyde şimdi....korkucam...bilmiorum nasıl olcak salcayı atıcam zaten eşim askerde oldugu için kayınvalidemlerle kalıorum bilmiorm ama atıcam yenisini alırım... hangi birini atıcam..paranoyak oldum batırılcak herşeyi atiim diorum....

bişey olmaz da ben anlamadım neyle neyi karıştırmış kaşığı hem şuruba hem salçaya mı sokmuş.

evet canım ben hamileyim....aynı kasıkla hem reçele hem pekmeze şokellaya hemde suruba batırmıs aynı kasıgıyani surup döktüğü kasıkla pekmeze reçele şokellaya batrmıs...anlatabildimmi

anladım.
bişi olmaz o kadar şeyden.
zaten gebelere gerektiği halde parasetamol verilebiliyo.

içim içimi yicek korkuorum endişelliyim hangisine batırdı başka bilemiorum hangisinden yemicemki.....hangi birinden neyse cnm saol cevabın için..okadar yazdım yazdım bir sen cevap yazmıssın saol 54 kişiden 1 kişi....

Canim surubu boca etmemis ki? kasikta bulasik kalan surup degil mi soz ettigin? Onu da ilk batirdigi kavanozda birakmistir zaten. Ilacin prospektusunu internetten ara bak icin rahat olsun. Ben olsam hic bir seyi dokemm afiyetle yerdim, ilac cok hafif bir ilac, kaldi ki bir miligram bile bulasmamis ki?

İçinize sinmiyorsa hepsini atın o zaman.Şüpheli olmaktansa şüpheyi ortadan kaldırmak en iyisi

Bu kadar paranoya yapmayın yaaa.. altı üstü kaşığa bulaşan şuruptan bahsediyorsunuz...

Ben hamileyken zatürre geçirip ne antibiyotikler içtim....

İçinizi ferah tutun ki ilerde bebeğiniz doğduğunda oda paranoyak olmasın.

içine sinmiyorsa at gitsin çünkü epey endişe etmişsin belliki yesende aklında hep soru işareti kalcak o yüzden at neye bulaştıysa.insan hamileyken cok takıyor böyle şeylere anlıyorum seni anne olmak zor iş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…