• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardım edin özür diledikçe şımarıyo ya :(

CRAZYBEL

Allah sevsin yeter
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
2.046
1.445
83
kızlar biz 2 senedr görüsüyoruz uzaktaydık hersey yolundaydı ama yakına geldik degisti ben okuyodum oda çalısıodu simdi aynı sehirdeyiz ben facebook açmak istedim tartsttk ve onun sözünü dinlemedm ama ufak konularda yani mesala giyim fln ama artık değiştiğimi düsünüyo ve ayrılıyoruz özür diliyorum şişiyo kızıo bana ayrılmıyoda beraberkende memnun degil hep sikayetci sen böle degildin böle degildn deyip duruo napmalıyım bilmiyorum seviyorumda artık buyum deyip bırakamıyorum ama benim üstümde çok baskı yapıyo hep sözünü yapmamı ıstiyo ne dese o an olcak konusma su cocukla deynce konusmucam ama ben konusma desem ayıp olur mu?e diorum biz biriz diyo hayır sen kızsın anlamazsn erkekleri..bide su facebook tan nefret ediyo yardım edin napayımm hersey kötü oldu ve eski hale dönemiyorum..özür dilesem de tamam haklısın facebook yok foto koymak yok desem de..

kızlar biz 2 senedr görüsüyoruz uzaktaydık hersey yolundaydı ama yakına geldik degisti ben okuyodum oda çalısıodu simdi aynı sehirdeyiz ben facebook açmak istedim tartsttk ve onun sözünü dinlemedm ama ufak konularda yani mesala giyim fln ama artık değiştiğimi düsünüyo ve ayrılıyoruz özür diliyorum şişiyo kızıo bana ayrılmıyoda beraberkende memnun degil hep sikayetci sen böle degildin böle degildn deyip duruo napmalıyım bilmiyorum seviyorumda artık buyum deyip bırakamıyorum ama benim üstümde çok baskı yapıyo hep sözünü yapmamı ıstiyo ne dese o an olcak konusma su cocukla deynce konusmucam ama ben konusma desem ayıp olur mu?e diorum biz biriz diyo hayır sen kızsın anlamazsn erkekleri..bide su facebook tan nefret ediyo yardım edin napayımm hersey kötü oldu ve eski hale dönemiyorum..özür dilesem de tamam haklısın facebook yok foto koymak yok desem de..
hiçç takma yol ver gitsinnn:51:

ömür boyu esiri olarak yasamak istiyosan susup kabullenceksin, baska türlü bu ilski yürümiycek ya kabullenip susucaksın yada terkediceksin. Benim nisanlımda aynı ilk zamanlar susup kabul ettim bütün kısıtlamalarını son zamanlarda artık daha fazla kaldıramadıgım için karsı gelmeye basladım. Olmuyo yani yürümüyo bi baskasının istediği gibi olma bırak seni seven sen oldugun için sevsin. Benim düstüğüm hataya düsme..
Anneminde dediği gibi sevgide bitiyo bigün sonra bun evliliğide var zehir etme hayatını kendine iliskini ciddilestirmeden önce 2 kez düsün.

Son düzenleme:
canım bu cocuk değişmez evlenince kısıtlamalar ve bu hareketler daha cok artar saglam karar ver :6::6::6:sen ne yapmıssın bunda ne var abartmıs :25::25:

kolay değil ki seviorum

tsk ederim kızlar ama kolay olmuyor ilk sevgilim evlilik düşündüğüm tek insan aslında iyi biri ama çok kısıtlıyo herşeyi ama haklısız sanırım ama ayrılınca bunu nasıl kaldırırım bilmiorum çok üzülüyorum düşününce ve o bi baskasıyla evlendiğini görmeye dayanamam

sen üniversite mezunusun sanırım sevgilin okumamışmı belkide bunu dert ediyordur. hani değiştiğini onu beğenmediğini düşünüyordur. bide okul bittiğine göre evlenmekte isteyecektir şimdi. iyi düşün karar ver

Evlenmeyi düsünüyorsan bu kisiyle onun isteklerine de saygı duymak zorundasın sonucta sen ondan bunu istesen o yapmasa sen ne yapardın öyle düsün biraz kendini onun yerine koyarak. Tabi ki cok karısmasına izin vermemelisin ama bazı konularda alttan alarak saygı göstermelisin. Sucu kendinde ara belkide eskisi gibi sevgini belli edemiyorsundur , gidip bir sürpriz hazırla ona bak nasıl olur :)

Hangi erkekle beraber olursan ol sozunu dinlemeni isteyecek . Bundan kacis yok yani mecbursun :) nasil onlar bize guven vermek zorundalarsa , sende ana konularda sozlerini dinlemek zorundasin .

Yani kirmizi tsort al dediginde sen beyaz alirsan yada adidas al der nike alirsan okey problem yok . Ama gozler fal tasi olmus o kafeye gitme derse o kafeye gitme :) yani o kafeye gitmesen bi yerin eksilmez hemde 2-3 gun surat yapabilirsin nazini ceker :) yani dengeyi kur guc savasi haline getirme iliskiyi . Seven guvenilir adam kolay bulunmuyor be anacim

sen üniversite mezunusun sanırım sevgilin okumamışmı belkide bunu dert ediyordur. Hani değiştiğini onu beğenmediğini düşünüyordur. Bide okul bittiğine göre evlenmekte isteyecektir şimdi. Iyi düşün karar ver

aynen canım dediğin gibi oldu

Back
X