Kızlar yardım edin polikistik için hastane

zyannhtunu2566

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2021
26
23
3
30
Kızlar ankarada gercekten iyi hızlı sonuc alabileceğimiz bi hastahane doktor varmıdır 8 yasında oğlum var 2. Evlılıgım esımınde 4 cocugu var 3 yıldır evliyiz bu kistten olmuyo adetimde cok duzensız 9 aydır olmuyordu gıttm sokturucu verdi oldum gittim kıst var dıyo ınfertilite ye git dıyo orasıda 2 3 senw kadar oyalıyor bıldıgınız guvendıgınız biyer varmı devlet olursa sevınırım özele verecek gücümüz cok yok tesekkur ederım

Konudan bağımsız olacak biraz ama,
4 çocuğa da eşiniz mi bakıyor? +1 sizin çocuğunuz. 5 çocuk zaten geçim için zor değil mi? Özel muayene için bütçe ayıramıyorsanız 1 çocuk daha zorlamayacak mı sizi?

Konudan bağımsız olacak biraz ama,
4 çocuğa da eşiniz mi bakıyor? +1 sizin çocuğunuz. 5 çocuk zaten geçim için zor değil mi? Özel muayene için bütçe ayıramıyorsanız 1 çocuk daha zorlamayacak mı sizi?
Esımınde benımde çocuklarımız anne ve babasında esımle ıkımız varız sadece

Nafaka vermiyor mu bu adam 4 cocuguna? Yani hakkaten yukardaki uye gibi dusunuyorum, ozele gidecek gucunuz yok ama 6. Cocuk dunyaya getirmek istiyorsunuz 🤦🏼‍♀️
Nafaka verılecek yaştamı cocuklar dıye sordunuzmu en küçüğüne verıyo sadece oda 12 yasında ablacım diğer 2 kızı evli birinin cocuğu var diğerıde babaannesinin yanında ihtiyaçları karsılanıyo yani eşim erken evlenmıs olamazmı yada esımle aramda yas farkı olmus olamazmı eleştirel dusunebılırsınız fakat bakamıyacak durumda olsam zaten istenmez dimi

Nafaka verılecek yaştamı cocuklar dıye sordunuzmu en küçüğüne verıyo sadece oda 12 yasında ablacım diğer 2 kızı evli birinin cocuğu var diğerıde babaannesinin yanında ihtiyaçları karsılanıyo yani eşim erken evlenmıs olamazmı yada esımle aramda yas farkı olmus olamazmı eleştirel dusunebılırsınız fakat bakamıyacak durumda olsam zaten istenmez dimi
Ben 26 yasındayım esım 42 yasında ayrıca özele gidecek durumum yok degıl uygun özel devlet farketmez zaten ama 10.000 20.000 verecek gücüm yok sadece

Back
X