Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün gebelik testi yaptım negatif çıktı yarım saat sonra ikinci çizgi çıktı 4 saat sonra ikinci çizgi tekrar kayboldu var mı başına daha önce böyle bi durum gelen yardımmm...
Adetim geçelim dört gün oldu canim kafam allak bullak.sGenelde belli bir süre sonra gecerliliği kalmıyor canım adetin geçmesini bekle şüpheleniyorsan kan testi yaptır
İnşallah öyledir canım bi hafta oldu Adetim geçeli ev taşıyoruz bu günde belime tahta parçası girdi yarım saat sonra çok açık renkli kanama başladı kafam karıştı korkuyorum çarptığım yerde ağrı varCanım çok doğal kaybolması hamilesin tabiki benimde böyle oldu 1 saat sonra filan yavaş yavaş kaybolmaya basliyor
Kan testinde kesin sonucu alırsın idrar testinde günün geçmeden cikmiyorBenım adetıme 7 gun var yapsam cıkarmı ıdrar testınde.bu ay yumurtlama gnumde ilişki oldu gunden beri goguslerım sızlıyo ve acıyo kasıklarımda aynı sekılde ogunden berı bu sekıde devam edıyo hamıle olabılırmıyım varmı byle olan