Kizlar yardım edin sabaha kadar uyuyamadim dün gebelik testi yaptım

Bebis06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2015
25
2
1
30
Dün gebelik testi yaptım negatif çıktı yarım saat sonra ikinci çizgi çıktı 4 saat sonra ikinci çizgi tekrar kayboldu var mı başına daha önce böyle bi durum gelen yardımmm...

Dün gebelik testi yaptım negatif çıktı yarım saat sonra ikinci çizgi çıktı 4 saat sonra ikinci çizgi tekrar kayboldu var mı başına daha önce böyle bi durum gelen yardımmm...
20151225_222441.webp

İŞTE BU ŞEKİLDE ÇIKTI SONRA KAYBOLDU GITTI

Genelde belli bir süre sonra gecerliliği kalmıyor canım adetin geçmesini bekle şüpheleniyorsan kan testi yaptır

Yeni bir test al öyleyse. Ya da söylendiği gibi en kalıcı çözüm kan testi. Bir saatte kesin sonuç.

5 dk sonra çıkan ikinci çizgi geçersiz sayılıyor diyr biliyorum
Eczane açıktır testi tekrarlayın aklınızda kalmasın

Eczane de çalışıyordum zaten daha önce patronu aradım sordum onda da öyle olmuş oda kan testi diyo .s
Üç tane test yaptım ucu de aynı sekilde

Fazla zamanını almaz. En fazla 1 saat. En azından kafandaki soru işaretlerinden kurtulmuş olursun

ben de geçen ay predictor marka testi yaptım hassasiyeti yüksek diye adetim 4 gün gecikmişti.ikinci çizgi silik çıktı 10 dk sonra biraz daha koyulaştı ama kan testi negatif çıktı. yarım saat sonra çıkan sonucu hiç ciddiye almamalısın. ama inşallah hamilesindir yine de

Ya bu testlerin sonucuna aldatmak gerekiyor.benim iki hamil liginde de 4-5 gün geçmesine rağmen kaç tane yaptıysam hep negatif çıktı ama kan da pozitif çıktı ancak

Canım çok doğal kaybolması hamilesin tabiki benimde böyle oldu 1 saat sonra filan yavaş yavaş kaybolmaya basliyor

Canım çok doğal kaybolması hamilesin tabiki benimde böyle oldu 1 saat sonra filan yavaş yavaş kaybolmaya basliyor
İnşallah öyledir canım bi hafta oldu Adetim geçeli ev taşıyoruz bu günde belime tahta parçası girdi yarım saat sonra çok açık renkli kanama başladı kafam karıştı korkuyorum çarptığım yerde ağrı var

Benım adetıme 7 gun var yapsam cıkarmı ıdrar testınde.bu ay yumurtlama gnumde ilişki oldu gunden beri goguslerım sızlıyo ve acıyo kasıklarımda aynı sekılde ogunden berı bu sekıde devam edıyo hamıle olabılırmıyım varmı byle olan

Benım adetıme 7 gun var yapsam cıkarmı ıdrar testınde.bu ay yumurtlama gnumde ilişki oldu gunden beri goguslerım sızlıyo ve acıyo kasıklarımda aynı sekılde ogunden berı bu sekıde devam edıyo hamıle olabılırmıyım varmı byle olan
Kan testinde kesin sonucu alırsın idrar testinde günün geçmeden cikmiyor

Back
X