benim sözlümün ailesi biraz sorunlu yan anne baba birlikte ama ayrı gibiler annesi psikolojik olarak rahatsız eve falan kimseyi istemez kimseyle görüşmez cnk otistik bi kardesi var.Dunde bnm babam babasıyla konusmus bayramda evdeyseniz ugramak istiyoruz die ki bugune kadar hiç gidilmedi evlerine buarada sözlümde tatilde ben bayramda gelir die düsünüodum.neyse bugun beni aradı sözlüm iste b iz sizi bayramda kabul edemioruz annenlere söle ben burda olmıycam annemde ev dagınık kabul edemem demis ya bakarmısınızzzz lafaaa...bende ii tamam kimse zorla gelmio zaten ne biçim bi iş anlamadım sen nasıl gelmezsin die bagırdım biraz buna buda basladı senin yüzünden babam bana bagırdı miracle ı nasıl burda bırakıosun kac gun oldu dön artık die haalbuki bnm bi sucum yok ben babasına böle bişey sölemedim hatta hiç konusmadım bile o ise beni sucladı ve basladı agzına geleni sölemeye bende yeter artık sus dedim sora dediki ben seni istemiorum telefonu kapatıorum arama beni dedi bende yüzügümü cıkardım kızlar cok mutsuzum bitmesin istioruum ama saglıksız bi ilişkide yasıorum napıcam bilmiorum depresyona girmek üzereyim suan evdede kimseyle konusmuorum yemek yemiorum içimden gelmiio hiçbişey delirmek üzereyimm