• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardım edin

Bsraslnbga

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2018
3
0
1
8 yıldır beraberliğin ardından evlendik ama derler ya aynı evin içine girmeden anlaşılmaz diye tamda onu yaşıyorum artık eşimi tanıyamıyorum yalan söylüyor ve sürekli iş güç derdinde belli bi saati yok ben zaten vardiyalı çalışan bi insanım evde çok az bulunuyorum haftada 2 gece belki 3gece evde kalıyorum bu günlerde bana zaman ayırması gerekirken sürekki aklı işte güçte br plan yaparsam zoraki uyuyor ama hiç o ondan şunu yapalım bunu yapalım diye birşey duymadım. Yada sürekli misafir çağırma derdinde ben başbaşa birşeyler yapmak istiyorum ama sanki o benimle zaman geçirmekten hoşlanmıyor konuşacak bi konuda bulamıyoruz artık kızlar daha 4 aydır evliyim ne yapcam akıl verin bana

8 yıl diyorsunuz? Koskocaman 8 yıl? Yani bilemiyorum acaba siz mi düzelir diye umursamadınız yoksa gerçekten mi göstermedi?

Böyle değildi üzerime titrerdi acaba ben mi bir şey yapıyorum diye çok sorguladım kendimi işin içinden çıkamıyorum boşanıcak gibi oluyorux bazen. Evlilik terapisine mi gitsem acaba

Back
X