Kızlar yardım edin !!

asli_____

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
852
172
133
İzmir
Merhaba ben okulumuzun bir öğrenci organizasyonuna katılacağım son gece gala yemeği düzenleniyor ben onun için resimdeki elbiseyi aldım ancak o ortama çok fazla mı kaçar hafif makyaj dagınık toplu bir saçla? çok güzel oldu üzerime ama işte fazla kaçıp şuna bak ne abartmış denmesini istemem.. :(

$ellllbse.webp

açıkçası elbiseyi çok beğendim ama burda yaşın felanda önemli eğer küçüksen biraz ağır olabilir daha canlı bir elbise olsa daha iyi olmazmıydı....gerçi almışsın bu saatten sonra ne değiştirir senin için bilemem sadece ileri yaşlarda 20 lerin sonları 30ların başları daha çok tercih ediliyo bence bu tarz elbiseler....

yaşım 22. gideceğim yerde mesleğimle alakalı bir eğitim kampının galası üzerimde çok şık durdu birde sarışınım abartılı kaçmasından korktum o nedenle

elbise on numara, ona diyecek bir şey yok ama gideceğin ortama ve yaşına göre çok ağır bence.

Sanırım seni yaşından büyük gösterecek bir elbise almışsın,sırt dekoltesi de açıkçası iddialı geldi bana :34:

aslında bekledigimden daha az açık sırtı biliyo musunuz :) ama madem öyle oraya götüreyim oradakilere de danışayım yoksa siyah tek omuz mini elbisemi giyerim. teşekkürler kızlar

Back
X