- Konu Sahibi summertime21
-
Vakit geciriyor seninle bu sebepten. Yoksa bir sey istediginden degil, benim anladıgım kadarıyla.
Öyle gibi görünüyo..gerçekten çok üzülüyorum bu kez belki farklı olur demiştim yine hayal kırıklığı..nasıl davranmalıyım peki sence ?
Gercekten buna inanıyorsan vaktini harcamaya degmez bence.
öncelikle bir arkadasıyla konusuyor olabilir, foto degıstırebılır, arkadaslarının profil fotolarına bakıyor olabilir ya da durum guncelllıyor olabilir çevrimiçiyken baskasıyla konusuyor olmayabilir... bunları ben de yapıyorum arada :) ama bu son derece iyimser bir yaklasım olur bie erkek için
ben kendim için hep şey derim eğer içine bir kuşku doğduysa orada bir sorun vardır... sana da tavsiyem değmeyeceğini anladığın anda bırak bu çocuğu... hislerim kuvvetli diyorsun benim de öyledir... biraz sabret göreceksindir zaten gercek yüzünü...
ben de de vardı whatsapp paronayası sürekli last seen e bakardım erkek arkadasımdan ayrıldıgımız sürecte... artık teli kendimden uzak tutuyorum.. bakmamak için resmen direnerek aştım bu sorunu.. kendini zorla canım
şekerim bence de uğraşmaya değmez cidden güven olmuyo böylelerine hele ki başka şehirdenmiş çocuk. zaten herkese temkinli yaklaştığın bi dönemdesin bak bi de onun seni üzmesine izin verme daha çok bağlanarak bence de konuşmayı kes
Hepsi mi güvenilmez bu erkeklerin ya
Merhaba kızlar.öncelikle biraz kendimden bahsetmem gerek.ben an itibariyle hiçbir erkeğe güvenmiyorum.o kadar çok darbe aldım ki artık herşeye kuşkuyla bakıyorum.ayrıca hislerimin de kuvvetli olduğunu söylüyolar.bisüre önce erkek arkadaşımla ayrıldık.nedenini bile bilmiyorum inanın ama içimdeki bi ses zaten ona güvenmemem gerektiğini söylüyordu hep.iyi de yapmışım..dedim tamam artık yeter bundan sonra asla kimseye güvenmiycem.bisüre önce biriyle konuşmaya başladım.onunla sohbet çok eğlenceli geliyodu.dün numaramı aldı ve whatsapptan konuşmaya başladık.sorun şu ki bu whatsapp beni gerçekten çileden çıkartıyo.her dakika kontrol ediyorum falan.az önce yine konuşuyoduk baktım çevrimiçi ama bana geç yazıyo.neyse dedim boşver.sonra bianda bana alakasız bişey yazıp gönderdi.anlamadım dedim ben de.başkasına yazmıştım kusura bakma dedi.işte orda bende film koptu.saçma sapan triplere girdim.o zaman konuşman bitsin öyle konuşuruz dedim.sonra toparlamak için şakaya vurdum..yinede bana basit bi açıklama bile yapmadı.arkadaşım vs gibi.dün de biyere fal yollamıştım.başkasıyla daha konuşuyo gibi bi yorum geldi bana..bunun da paranoyak davranmamda etkisi vardır heralde.gerçekten napıcağımı bilmiyorum.bide bu çocuk başka şehirde okuyo.madem başkasıyla konuşuyo neden bana bulaştı anlamıyorum.bir insan neden 2 kişiyle konuşurki..yardım ederseniz sevinirim...
yaşınız kaç?
bu kişiyle hiç yüz yüze görüştünüz mü?
whatsapp tan geç yazdı diye trip atmak çok saçma değil mi?
Arkadasn guvenlp guvenilmeyecek biri oldgnu anlayamayz cnm sana ufk bir acklama yapsyms bu kdr supheye dusmezdn fakat oly sadece whatsappla ilgliyle cok dusunme derm bn cunku cok sorrun ckio whatsapp ta cnm ack olmdgnda ble kendni guncelledgnden bir gece yarisi acmis gri kptmssn gbi gorunuyor.yani fazla kafna tkma bu cevrim ici olyni fln dedgm gbi sebekeden sorun ckblyr.
Sen insan olarak okadar ihanete ugradin icin. Hic bir erkeye güvrenemez sin . Cünkü aklindan okadar cok filim ciziyor sun ki. Hep karsiliginda ilgi sevgi ask ariyorsun. Erkeklerin yüzde seksenine zaten güven olmaz.
Anladigim kadariyla sen mutlu sadik bir iliski ariyorsun. Ve sabirsiz sin. Kendini agir basli göster cogunlukla erkeyin ilk sana yazmasini bekle. Zaten erkekler degerli oldunu seni elde edene kadar gösterir elde etikten sonrsa cogu erkek pasiv lesir.
Bana sorarsan su an ki yazdigin erken sana göre degil. Sansli sin ki onun baska si la da görüstünü birlikte olmadan ögrendin. Zaten bir insan görünüsten biriyle etkilenip kontaga giriyorsa helede baslangicta . Ücüncü bir kisinin olmasi dogru degil. Ama o ücüncü kisi sadece arkadasi sa ozaman üstüne cok gitme.
Ona alin dini hisetirme erkeklerin kacti sey sikan bayanlardir. Ona güvenmedini beli etme kesinlikle hep gülük gülüstanlik mis gibi yap. Zaten bir ay sonra anlarsin onun birazcik nasil biri oldunu. Ama lütven asik olmamaya calis :)..
Umarim yardimci ola bildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?