- Konu Sahibi summertime21
Merhaba kızlar.öncelikle biraz kendimden bahsetmem gerek.ben an itibariyle hiçbir erkeğe güvenmiyorum.o kadar çok darbe aldım ki artık herşeye kuşkuyla bakıyorum.ayrıca hislerimin de kuvvetli olduğunu söylüyolar.bisüre önce erkek arkadaşımla ayrıldık.nedenini bile bilmiyorum inanın ama içimdeki bi ses zaten ona güvenmemem gerektiğini söylüyordu hep.iyi de yapmışım..dedim tamam artık yeter bundan sonra asla kimseye güvenmiycem.bisüre önce biriyle konuşmaya başladım.onunla sohbet çok eğlenceli geliyodu.dün numaramı aldı ve whatsapptan konuşmaya başladık.sorun şu ki bu whatsapp beni gerçekten çileden çıkartıyo.her dakika kontrol ediyorum falan.az önce yine konuşuyoduk baktım çevrimiçi ama bana geç yazıyo.neyse dedim boşver.sonra bianda bana alakasız bişey yazıp gönderdi.anlamadım dedim ben de.başkasına yazmıştım kusura bakma dedi.işte orda bende film koptu.saçma sapan triplere girdim.o zaman konuşman bitsin öyle konuşuruz dedim.sonra toparlamak için şakaya vurdum..yinede bana basit bi açıklama bile yapmadı.arkadaşım vs gibi.dün de biyere fal yollamıştım.başkasıyla daha konuşuyo gibi bi yorum geldi bana..bunun da paranoyak davranmamda etkisi vardır heralde.gerçekten napıcağımı bilmiyorum.bide bu çocuk başka şehirde okuyo.madem başkasıyla konuşuyo neden bana bulaştı anlamıyorum.bir insan neden 2 kişiyle konuşurki..yardım ederseniz sevinirim...