Kızlar Yardım Edin :((

benimdeee sen neler yapıyosun normal yaşantında anlatırmısın biraz
calısıyorum ama okadar istemsiz bıkmıs mutsuz calısıyorumki hic bişey yapmak gelmiyo işten cıkıyorum eve gidiyorum yemek yiyip uyuyorum hemen hep yorgun enerjisiz bi haldeyim

tatlım önce sağlık sorunların olabilir onları halletmelisin kan tahlili vs yaptır b12 ,d vitamini,demir özelikle bişiy çıkmazsa psikiyatrik olabilir o da değilse tavsiyeler çok veririz :)

aminnnnnn inşaallah canım ya saolasın :)))
Kedine birkactane hediye almayi ihmal etme biseyler al butcene gore ve hediye paketi yaptirmayi unutma
Dunyaya bir kez geliyoruz evlat acisi evlat hasreti yasamiyorsak olumden baska herseyin caresi var hicbir zaman unutmayin olur mu arada kusun hayata ama kendinizi onemsemeyi unutmayin

ben anladim seni 4-5 gundur ben de boyleydim bir anda enerjim çekildi sanki bitkin mutsuz kolumu kaldircak halim yoktu sebepsiz..geçer ama ben dun daha iyiydim sen de iyi olursun

Kedine birkactane hediye almayi ihmal etme biseyler al butcene gore ve hediye paketi yaptirmayi unutma
Dunyaya bir kez geliyoruz evlat acisi evlat hasreti yasamiyorsak olumden baska herseyin caresi var hicbir zaman unutmayin olur mu arada kusun hayata ama kendinizi onemsemeyi unutmayin

çok teşekkür ederim cümleleriniz insanı heyecanlandırıyo resmen enerjiniz müthiş rabbim daim etsin :)

aksam diyorum yarın güzel giyiniyim sacımı makyajımı yapıyım diyorum sabah yıne amannn diyorum elime geceni giyiyorum sacımıda toplayıp cıkıyırum makyajın m si yokk

aahhahah aynenn ben yaaa bende öyleyim işte iş hayata küstürdü bizii yaaaa :/

tatlım önce sağlık sorunların olabilir onları halletmelisin kan tahlili vs yaptır b12 ,d vitamini,demir özelikle bişiy çıkmazsa psikiyatrik olabilir o da değilse tavsiyeler çok veririz :)

aaa b12 ekligim flan var et yemiyorum vejeteryanım ondan da olabilirmi çabuk tükenmem

Back
X