Kızlar yardım edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ay_ca
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ay_ca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2012
220
14
98
Diğer
Merhaba kızlar daha öncede bu konuyla olan sıkıntımı dile getirmiştim.Eşim benim yanımda bile başka kadınları izliyor.Hele ki karşıdaki de ona bakıyorsa yanımda esim var diye saygısı bile yok.Yolda yürürken herhangi bir kadina dahi bakıyor. Yani beğendiği bir kadın falan yok bütün kadınlara aynı. Defalarca konuştum dini boyutunuda bana verdiği zararıda hepsini anlattım ama yok ben yapmıyorum diyip çıkıyor ama yapıyor eminim.Üstelik namaz kılan biri kendisi.Kızlar artık konuşma ile olmuyor ona bir ders vermem lazım.Bana yardimci olun.Benum aklımda şu var bir kızı ayarlayıp para karşılığında örneğin bir alışveriş merkezinde kocam ona baktığında muhakkak bakacak o zaman bu kız gelsin ona yanında gül gibi karın varken utanmiyormusun gibi şeyler soylesin eğer bu tepkiyi karsi taraftan görürse kendine çeki düzen verebilir diyorum ne diyorsunuz?Birde bana kim yardimci olabilir bu konuda kızlar. .

O karakterde inkar eden adam altta kalır mı? Ben bakmadım sen öyle sanmışsın der kızı da rezil eder.
Siz gözü başkasında (pardon başkalarında) olan adamı nasıl kabul ediyorsunuz terkedin oda rahat rahat baksın

Kıza vereceğin paraya yazık.
Allah ıslah etsin.

Aslında bi kadına bakacak. Kadın evli olacak. Kadının kocasi görecek senin kocani eşek sudan gelinceye kadar dövecek :))

Sen de başka erkeklere baksan ne hissedeceğini sor.

ızlar hepiniz miden nasıl alıyor boşa falan diye konusmussunuz ama bosanmak kolaymi hele ki arkanizda sen abartiyorsun damadim yapmaz diyen bir aileniz varsa ve su an 6 aylık hamileyseniz vede elinizde bir delil yoksa ne yapabilirimki? ?? Aklıma gelen tek çözüm bu rencide olursa belki utanir düzelir..Benim gururumuda düşünür belki mantıksız ama başka çözümü olan varmi

Bir kadın tarafından terslendi diye utanıp ona buna bakmaya tövbe edeceğine inanıyor musunuz gerçekten? Yanındaki karısına saygısı olmayan biri kalkıp o kadına da saygısızlık yapabilir, hakaret ve şiddete bile varabilir boyut. Ha siz benim kocam utanır susar derseniz bilemem ama o da anlık bir çözüm olur her halde.

Başkasına bakan adamla aynı yatağa girmeyi miden nasıl alıyor gibi bir şey dese o plandaki kız mesela bak bu daha mantıklı bence

Bide şu namaz kılıyor oruç tutuyor muhabbeti baydi artık.

Ne dindar insanlar melek ne de dine inanmayan insanlar şeytan!
Haklısın iş dindarlikta değil insanliktan! !

Back
X