Kızlar yardım edin

Ezgi_mete

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2016
104
29
28
28
Mrb arkadaşlar ben 15 ocakta düşük yaptım 9 gün regl devam etti, 20 Şubat'ta yine regl oldum ama kanamam 10 gün boyunca devam etti ve 1 gün durdu soğan kürüne başladım ve yine hastalandım ve çok kanamam var yani 20 Şubat'tan beri hastaym , adetimn 4 günü kontrole gittim bi sorun yok sadece ufak bir kist var dedi ama regl bitmiyor ve azalmiyor da acaba soğandan mı ???

Sogan herseyi sokuyor icinde miyom kist varsa iltihap falan sokturuyo ama kanamayi cogaltirmi bilemem ama

Ocakta dusuk yapip subatta neden sogan kuru uyguladiniz anlamadim. Rahim kendini toparlamadan sogan kuru gibi etkili bir rahim detoksuna maruz kalmis acikcasi bana cok mantikli gelmedi yaptiginiz rahim incelmesi yasamis olabilirsiniz bence bebek olayini bir sure erteleyin allah korusun tekrar dusuk yasama riski filan olmasin

Ocakta dusuk yapip subatta neden sogan kuru uyguladiniz anlamadim. Rahim kendini toparlamadan sogan kuru gibi etkili bir rahim detoksuna maruz kalmis acikcasi bana cok mantikli gelmedi yaptiginiz rahim incelmesi yasamis olabilirsiniz bence bebek olayini bir sure erteleyin allah korusun tekrar dusuk yasama riski filan olmasin
Canım zaten bebek düşünmüyoruz bebek içinde içmedim kistim vardı ondan dolayı içtim , soğan kürü hamile kalmak için içilen bir kür değil sadece miyom ve kiste iyi gelir

Canım zaten bebek düşünmüyoruz bebek içinde içmedim kistim vardı ondan dolayı içtim , soğan kürü hamile kalmak için içilen bir kür değil sadece miyom ve kiste iyi gelir
Anladim canim ama yine de bence biraz daha ara vermen iyi olurmus en azindan bir sure rahimi dinlendir cunku sogan kuru gercekten de cok etkili bir kur kesinlikle dikkatli yapilmasi gerekiyor

Benim de kurtajdan sonra adetlerim 10 gün sürüyodu ve cok yogun kanamalı oluyodu. 3 ay dogum kontrol hapi kullandim. Sen de kullanabilirsin hamilelik dusunmuyosan. Ben yazz kullandim adetlerimi duzenledi hem de kistine de iyi gelir. Deneyebilirsin. Omrumun en yogun adetlerini gormustum resmen su gibi kan geliyodu ama duzeldi cok sukur.

Benim de kurtajdan sonra adetlerim 10 gün sürüyodu ve cok yogun kanamalı oluyodu. 3 ay dogum kontrol hapi kullandim. Sen de kullanabilirsin hamilelik dusunmuyosan. Ben yazz kullandim adetlerimi duzenledi hem de kistine de iyi gelir. Deneyebilirsin. Omrumun en yogun adetlerini gormustum resmen su gibi kan geliyodu ama duzeldi cok sukur.
Benimde canım öyle 10 gün sonunda bitti dedim 11. Gün ilk adet günü gibi kanamam başladı , hamilelik şimdi düşünmüyorum zaten canım zaten bu düzensizlikle yumurtlama bile gerçekleşmez. Diğer adetimde öyle uzun surerse doktara gidicem. Sen kürtaj dan sonra ne zamn hamile kaldım canım

Tam 1 sene sonra oldu canim. 15 subatta kurtaj olmustum 1 sene sonra da 17 subatta hamile kaldim

Back
X