kızlar yardım edinn gönül meselesi kendi kendime mi umutlanıyorm :(

hayatbubellimiolur

Mutsuzluk Sardı Beni
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
771
70
68
İstanbul
merhaba kızlar:) dert değil belki ama paylaşmak ve fikir almak istiyorum, ben üniversite 2.sınıftayım geçen seneden bi çocuk vardı ara sıra bakışıyorduk ama öyle uzun değil. bu sene ben okulun ilk günü merdivenden inerken bana baktığını gördüm baya uzaktan ama kafasını çevirmeden baktı , daha sonra ki hafta karşılaştığımızda ben yine merdivenden iniyordum ama bu sefer çok yakındık birbirimize bana kesinlikle bakmadı arkadaşımın yüzüne baktı çok şaşırdım bana bilerek bakmadığının farkındaydım ama neden ki , dün ise yolda karşılaştık ve arabanın önünde elini cebine koymş şekilde duruyordu bana baktığını gördüm bende ona baktım daha sonra okula girerken arkadaşmla kafamızı bi çevirdik hala arkamdan bakıyordu taa uzaktan hemde kafasını çevirmeden okula girene kadar baktı benim ona dönüp baktığımı bile bile çevirmedi kafasını, yani uzaktayken baya bakıyor ama yakına gelince bakmıyor fazla, sizce neden olabilir? ayrıca yanında dolaşan bi kız var ara sıra sanırım arkadaş grubundan ama sevgilisi mi bilmiyorm ama değil el ele falan hiç tutuşmuyorlar . konu biraz saçma olabilir kızlar bu kadarcık şeyden ne çıkarmışsın diyebilirsiniz ama gerçekten hoşlanıyorum sizce oda benden hoşlanıyormu :(

Son düzenleme:
pek bişey söylenemez bu durumda...
madem hoşlanıyosun biraz daha belli etmeye çalış bence..
o zamanki tavrına göre anlayabilirsin bunu...
umarım karşılıklıdır hislerin...

merhaba kızlar:) dert değil belki ama paylaşmak ve fikir almak istiyorum, ben üniversite 2.sınıftayım geçen seneden bi çocuk vardı ara sıra bakışıyorduk ama öyle uzun değil. bu sene ben okulun ilk günü merdivenden inerken bana baktığını gördüm baya uzaktan ama kafasını çevirmeden baktı , daha sonra ki hafta karşılaştığımızda ben yine merdivenden iniyordum bu sefer bana kesinlikle bakmadı arkadaşımın yüzüne baktı çok şaşırdım bana bilerek bakmadığının farkındaydım ama neden ki , dün ise yolda karşılaştık ve arabanın önünde elini cebine koymş şekilde duruyordu bana baktığını gördüm bende ona baktım daha sonra okula girerken arkadaşmla kafamızı bi çevirdik hala arkamdan bakıyordu taa uzaktan hemde kafasını çevirmeden okula girene kadar baktı benim ona dönüp baktığımı bile bile çevirmedi kafasını, yani uzaktayken baya bakıyor ama yakına gelince bakmıyor fazla, sizce neden olabilir? ayrıca yanında dolaşan bi kız var ara sıra sanırım arkadaş grubundan ama sevgilisi mi bilmiyorm ama değil el ele falan hiç tutuşmuyorlar . konu biraz saçma olabilir kızlar bu kadarcık şeyden ne çıkarmışsın diyebilirsiniz ama gerçekten hoşlanıyorum sizce oda benden hoşlanıyormu :(

merhaba canım öncelikle bakmakla hiçbir şey olmaz bunu ifade edeyim sen ona bakarsın o sana bakar sen bakarsın o bakar aman sakın gidip de ben senden hoşlanıyorum deme o sana karşı aynısını hissetmiyorsa canın yanabilir bir daha da yüzüne bakamaz duruma gelirsin el ele tutuşmamaları sevgili olmadıkları anlamına da gelmez herkese yaymak istemiyor olabilirler bence sen bakma hoşlansan da ... O gelsin senle konuşsun eğer hoşlanıyorsa bekle derim ben canım

Demekki sende ona bakiyorsun yoksa nerden goruceksin baktigini :) ama bunda bi sakinca yok. Zaten bunu goruyorsa, ki goruyordur cunku o da sana bakiyor, bence baska bisey yapma birak kendisi gelsin konussun fln senle

merhaba canım öncelikle bakmakla hiçbir şey olmaz bunu ifade edeyim sen ona bakarsın o sana bakar sen bakarsın o bakar aman sakın gidip de ben senden hoşlanıyorum deme o sana karşı aynısını hissetmiyorsa canın yanabilir bir daha da yüzüne bakamaz duruma gelirsin el ele tutuşmamaları sevgili olmadıkları anlamına da gelmez herkese yaymak istemiyor olabilirler bence sen bakma hoşlansan da ... O gelsin senle konuşsun eğer hoşlanıyorsa bekle derim ben canım

canım ben hoşlanıyorum ama bakma demişsin bakmazsm bu kız benden hoşlanmıyor demez mi :(

Bence de hoşlanıyorsa gelmesi lazım...Zaten gerçekten senden hoşlandıysa sen bakmasan da gelecektir...Bırak o koşsun...İnsan biraz aceleci geliyor ama biraz çekilip beklemek en doğrusu....

bence o da senin hakkında benden hoşlanıyor mu diye düşünüyordur,
hoşlanıyorsa kaçırmıyım bu kızı diyordur, eğer hoşlansaydı bir şekilde konuşmak için gelirdi,
önce senden emin olmaya çalışıyor bence...

Ya sevgilisi var ama sizide begeniyor o yüzden izaktan uzaga izliyor, yada utangac bi tip, uzaktaken bakiyor ama yakin olunca utaniyor... Ortak arkadasiniz falan yokmu biraz bilgi alayisiniz? Birazdaha bekleyin, zaten sizde bakiyorsunuz, odun degilse sizinde hoslandiginizi anlar ve harekete gecer... Siz aceleci olmayin, karekterini bilmediginiz icin ilk adimi atarsaniz, sana bakmiyodumki sana öyle gelmis durumuda olabilir...

canım ben hoşlanıyorum ama bakma demişsin bakmazsm bu kız benden hoşlanmıyor demez mi :(

öyle bir şey demez canım erkekler bu kadar ince düşünmüyor hatta bu sefer kafası karışır bir şekilde bu durumu sana anlatmak ister hem oda hoşlanıyorsa bu tatlı bakışlarla bir yere varamayacağını anlar ;) kıyamam takma fazla hakkında hazırlıysa zaten allahım nasip eder

Back
X