Bebek Beslenmesi Kızlar yardım edinn

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

cudaka

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
402
107
23
28
12 günlük bebeğim sütüm olmasına ragmen gögsümden emmiyor sağıp biberonla veriyorum hastanede sarılıktan dolayı iyi beslenmesi gerekiyordu sağıp veriyorduk gögüs ucumuda tutmuyor küçük ne yapabilrim böyle devam ederse bisüre sonra sütüm kesilirmi ??

Gögüs ucun kücükse silikon uçluklar var eczanede onlardan al işe yarar

Devamlı sağarsan kesilmez inşallah emzirmeye uğras yinede olmassa 2 saatte 3 saatte bir sağ canım

Gögüs ucun kücükse silikon uçluklar var eczanede onlardan al işe yarar

Devamlı sağarsan kesilmez inşallah emzirmeye uğras yinede olmassa 2 saatte 3 saatte bir sağ canım
Canım kullanıyorum arada ama sürekli tıkanıyor ucunda süt biriktiği için

5-6 saat hiç sağma bırak tutmaya çalışsın aç olunca tutar tutmazsada yapacak bişey yok maalesef sağmaya devam

Çok iyi anlıyorum seni canım benimkide aynen öyleydi sağdıkça uçları büyüdü ve emzirme pozisyonunu değiştir canım çapraz beşik pozisyonunu dene birde eğer çok fazla inat ediyorsa doymuyordur. Ben 8 gün inatlaştım o şekilde meğer doymuyormuş şekeri 50 ye düşmüş ve sarılık olduk yoğunbakımda yattık. Şimdi biraz emiyor, sonra mama veriyorum sonra tekrar emiyor. Anca bu şekilde emzirmeye devam edebiliyorm çnkü çok aç olunca memeyle kavga ediyor. İnşallah tutar canm memeni bide sütü sağıp verdikten sonra emzirmeye çalış

Çok iyi anlıyorum seni canım benimkide aynen öyleydi sağdıkça uçları büyüdü ve emzirme pozisyonunu değiştir canım çapraz beşik pozisyonunu dene birde eğer çok fazla inat ediyorsa doymuyordur. Ben 8 gün inatlaştım o şekilde meğer doymuyormuş şekeri 50 ye düşmüş ve sarılık olduk yoğunbakımda yattık. Şimdi biraz emiyor, sonra mama veriyorum sonra tekrar emiyor. Anca bu şekilde emzirmeye devam edebiliyorm çnkü çok aç olunca memeyle kavga ediyor. İnşallah tutar canm memeni bide sütü sağıp verdikten sonra emzirmeye çalış
Bugün hiç biberonla vermedim ama içim hiç rahat değil önceden ne yediğini görüyordum şimdi doymuyormuş gibi geliyor ne yediğini görmediğim için nasıl anlarım doyduğunu

Bugün hiç biberonla vermedim ama içim hiç rahat değil önceden ne yediğini görüyordum şimdi doymuyormuş gibi geliyor ne yediğini görmediğim için nasıl anlarım doyduğunu
Memede uyuyorsa, ağzından emdiğini veya mamay çıkarıyorsa doymuş oluyormş ebe dedi. Bide uykudan uyandığında kesinlikle hemen emzirilmesi gerekiyormş çnkü uykudan uyanan çocuk aç olurmuş.

gögsünde çok süt biriktirme. eğer sertleşme var ise mutlaka sağ. süt orda sertleşip kalırsa benim gibi gögsünü haç şeklinde kesmek zorunda kalabilirler.
3 saatte bir sağ emmediği zamanlarda. sakın aksatma. çok ağrı yapar sonrasında. elinle sıkma. masajlı pompa al bence.

Back
X