Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki o beyaz çizgi ne çünkü iki testim de aynı çıktıSuan birşey yok canım
Adetim geçti canım ya biliyorum pembe olunca çıktığını ama işte bir umut belki diyorumBitane daha al yap yada en iyisi kan testi ama adetinde geçtiyse vardır inşallah canım
Maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlere dua et olur mu hamilelerin duası kabul olurbiraz testi beklet sonra rengi değişebilir bir de başka marka test al erken gebelik almana gerek yok :) 20 liralıklar var onlarda aynı ben ilk yaptığımda hiç çizgi yoktu bir saat sonra belli belirsiz çizgi oluştu betam 17 çıktı şimdi hamileyim :)
Bende pazartesi günü test yapmıştım aynen böyle çıktı
canım tabiki dua ederimYarın gidip kan vereceğim zaten tedavi altındaydıM klomen falan kullanıyorum
beyaz çizgiye çok takılma. dün sabah test yaptım oda böyle beyaz çizgi oluştu öğleden sonra dr kan testi istedi sonuç 0.1 çıktı
Sonu ne pekiBende pazartesi günü test yapmıştım aynen böyle çıktıt çizgisi beyaz
Amin inşallah canımcanım tabiki dua ederimAllah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
![]()
Kan verdim bugün sonuç bekliyorumSonu ne peki
Benim maalesef negatif ama adet olmadıKan verdim bugün sonuç bekliyorum
Hayırlısı olsun inşallah vakti vardır Rabbim hayırlı vakitte nasip etsin inşallahBenim maalesef negatif ama adet olmadı
Negatif test sonucunuz
Eğer içiniz rahat değilse kan tahlilin de net sonuç alırsınızNegatif test sonucunuz
Sizin sonuç çıktımıHayırlısı olsun inşallah vakti vardır Rabbim hayırlı vakitte nasip etsin inşallah