Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çizgi var ama sonradan demişsin diğeri nasıl onuda at bu ilk mi iki mi?
Ne kadar sonra ve adetine ne kadar var
Bu sonradan yaptığım şimdi attığım ilkÇizgi var ama sonradan demişsin diğeri nasıl onuda at bu ilk mi iki mi?
Var gibi duruyor ama tekrarlanmalı tabi emin olmak içinBu sonradan yaptığım şimdi attığım ilk Eki Görüntüle 2680882 Eki Görüntüle 2680883
İlk attığım resimde adetim bir gün geçmişti sonradan attığım resimler adetten önce olanlarNe kadar sonra ve adetine ne kadar var
Benimde bu şekilde çıkmıştı hatta başka testlerdede tekrar etti ama gebe degildim. Snradan oluşan çizgilere güvenmeyin . 2 3 gün sonra testi tekrarlayın
Evet yarın kan testi yaptırcam hayırlısı artıkGenelde sonradan oluşan çizgilere güvenmeyin derler.
ama bende şöyle oldu ben regle 6 gün varken yapmıştım ilk başta yoktu5-6 saat sonra çizgi çıkmıştı . Ertesi gün testi tekrarladığımda çizgi 5 dk içinde çok silik bi şekilde çıkmıltı . Tekrarlamanızı tavsiye ederim
Bende pek güvenmem bu testlere ama iki tane yaptım ikiside böyle olunca şüphelendimcanım bana test bozulmuş gibi geldi.
Ben önceden yaptigimda gebe olmadigim zamanlar sonradanda çizgi oluşmazdı yani olmasaydı bu çizgide olmazdı diye düşünüyorum .Hamile olabilesin çokta silik yani adetinde geçmiş.Yarin sabah tekrar yaparmisin merak ettimİlk attığım resimde adetim bir gün geçmişti sonradan attığım resimler adetten önce olanlar
Adetlerim 32 35 arası olur normalde bende arada kaldımBen önceden yaptigimda gebe olmadigim zamanlar sonradanda çizgi oluşmazdı.Hamile olabilesin çokta silik yani adetinde geçmiş.Yarin sabah tekrar yaparmisin merak ettim![]()
Aaaa öyle bişey mi var ne olması lazımİdrar damlattığınız kısıma 3 4 damla su damlatın kuruma çizgisi olup olmadığı çıkar
O şekilde bende yaptım geçmedi hamile degildim ama .İdrar damlattığınız kısıma 3 4 damla su damlatın kuruma çizgisi olup olmadığı çıkar
Evet suyu damlattıktan sonra çizgi gitmezse gebelik olabilir kuruma çizgisi kaybolur suylaAaaa öyle bişey mi var ne olması lazım![]()
Bence yarin yada 2 gün sonra tekrar yapmalisinAdetlerim 32 35 arası olur normalde bende arada kaldım![]()
Tamam yapayım merak ettimEvet suyu damlattıktan sonra çizgi gitmezse gebelik olabilir kuruma çizgisi kaybolur suyla