Ben de denedim doğru çıkmıştı o yüzden söyledimO şekilde bende yaptım geçmedi hamile degildim ama .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de denedim doğru çıkmıştı o yüzden söyledimO şekilde bende yaptım geçmedi hamile degildim ama .
Artık yarın kan testi yaptırcam catladim meraktanBence yarin yada 2 gün sonra tekrar yapmalisin![]()
Aynen en güzel güvenilir sonuç odurArtık yarın kan testi yaptırcam catladim meraktan![]()
Bazen çok yeni gebelikler de de oluyor böyleTamam yapayım merak ettim![]()
KesinlikleAynen en güzel güvenilir sonuç odur![]()
Bilmiyorum hayırlısı inşallah hamileyimdirÜstteki Adetten 4 gün önce sonra ki adetten bi gün sonra
Hakkınızda hayırlısını versin RabbimBilmiyorum hayırlısı inşallah hamileyimdirhayırlı olsun bu arada
AminnnHakkınızda hayırlısını versin RabbimTeşekkür ederim
![]()
Bence hamilesiniz hayırlı olsun bize de dua edin
Bence hamilesiniz hayırlı olsun bize de dua edin![]()
Predictor early genelde doğru sonuç veriyor
Evet pembelik var kuruma çizgisine benzemiyor. Bi de 2 tane yapmışsınız ikiside mı kuruma yaniİnşallah oyleyimdir canım insallaaahhhh Allah sanada isteyen herkese de nasip etsin kuruma izi öyle olmaz diye biliyorum benimki baya belirgin çünkü hakkımızda hayırlısı![]()
Evet pembelik var kuruma çizgisine benzemiyor. Bi de 2 tane yapmışsınız ikiside mı kuruma yanibence acilden kan verin hemen