Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlqr yedi haftalik gebeyim esimin memleketine gidecegiz ama birsey olmasindan korkuyorum doktorumla gorusmelimiyim gidecegim yolculuk iki iki bucuk saat ne yapmam gerekir lutfen yardim
Kizlqr yedi haftalik gebeyim esimin memleketine gidecegiz ama birsey olmasindan korkuyorum doktorumla gorusmelimiyim gidecegim yolculuk iki iki bucuk saat ne yapmam gerekir lutfen yardim
Doktorum bana 1 saatten fazla yolculuk yasak dedi benim dusuk riskim vardi. Elbette doktoruna sormalisin. İlk uc ay bence hersey sorulmali canim.ilk uc ay herkes icin azda olsa risk tasir.
Valla cnm ben surekli gidyrm byerlere 1 bck 2 saat suruyo hamilelgm bsdindan beri biside olmadi allahnskur 7 aylik oldk gene bi doktra danis bi sorun yksa bisinolmaz