Kızlar yardım gebeyim ve cok kilo almak istemiyorum

Kimsi

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2013
12
0
6
35
Konya
Merhabalar suan gebeyim 2. Tp bebek ilkinde bebeğimi 34 haftayken kaybettim 25 kilo aldım ama 8 kilom dogumda 15 kiloyuda diyetle 3 ayda verdim ondan bu sefer cok kilo almak istemiyorum ve bebegiminde zarar görmesini istemiyorum acaba neyapmaliyim yardım edermisiniz kullandığımız ilaçlar hormon ilacı olduğu icinmi bukadar kilo alıyoruz

bende ilk gebeliğimde çok kilo almıltım bayaaaa çok::) kızım 4.690 gr dogudu allaha şükür hiçbir problem yaşamadı.ama bende gebelik şekeri yuksek çıktı birde gebeliğe bağlı tansiyon.gerçi bir rahatsızlığım olmadı şükür.şimdi doktorum aynı şekilde olmasın diye şeker ve unulu mamulleri çokk az tüket tdedi.zaten şeker kullanmıyorum13 yıldır.evde bile bulunmaz.tatlı sevmem.bi zaafım borek onuda haftada bir yiyorum .ekmek yemiyoroum yada tam boğday yada çavdar .yani un tuz şeker minumum hatta o seviye kullan alışıyor insan merak etme.birde hergun yarım saat yürüyorum artık

Sen şanslısin benim tup bebek olduğu icin mecbur dinlenme asamasindayim daha yeni zaten ama ilaclardan iştahım cok açıldı doyma ne bilmiyorum resmen sürekli bişeyler yemek istiyorum halbuki rejim yaparken cok kontrolluydum ekmek sadece 1 dilim tambugday yiyorum oda kahvaltıda ama sürekli bisey yemek istiyorum şimdiden 1 kilo aldım bile neyse yapcam bisi yok yawrumu bu sefer sağlıklı bı sekilde kucağıma almayı nasip etsin Rabbim

sağlıkla ilgili bir problem olmadıkdan sonra kiloyu hiç takmıyorum sende takma:) nazıl zayıflıcam falan olayına da hiç girmedim zaten bebişler olunca istesende istemesende zayıflıyorsunsonucu güzel oldukdan sonra kıloda sorun yok:)benim arkadaşımda 7 aylık hamile tüp bebek onunkide.ilk aylarda inanılmaz yiyordu hatta her yemek programında beni arar bak şunu yapmışlar bak bunu yapmışlar derdi sonradan düzene girdi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…