- 4 Nisan 2023
- 281
- 42
- 28
- 22
- Konu Sahibi Esrayilmaz46
-
Şuan tekrar çıkamam ama çok heyecanlıyım bu testte çıkmayınca bi de kanama gelince için buruldu ama yine de heyecanlıyım normalde hiç duygusal biri değilim ağlamam kolay kolay ama üç gündür fln herşeye ağlıyorum HERŞEYE bilmiyorum ya Allah isteyen herkese nasip etsin bu yazıyı yazarken bile ağladımHamile olabilirsiniz başka bir testle daha deneyin
İnşallah yerleşme kanamasıdır yoruldum artık gerçektenKanama devam etmiyorsa yerleşme kanaması olabilir
Böyle olup da hamile olduğunu öğrenen var mıKızlar merhaba 5 yıllık evliyim geçen sene kimyasal gebelik yaşadım bu ay şüpheleniyorum bugün adet olmam gerekiyo normalde adetten 5 gün önce erken gebelik testi yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı bugün kan verdim yarın çıkacak sonuç sağlık ocağına gitmişken bi tane daha test alayım dedim kaset tipi aldım bi tane eve geldim kahverengi akıntı geldi testi yaparken test negatif ama sabahları midem bulanıyor ve ağzıma acı bi su geliyo yakınlarım bu belirtiyle öğrendiklerini söylüyorlar adet olacak gibi sancım var geceden beri normalde sancı çekmem çok nadir yani sizce hamile miyim?
Heyecanla bekliyorum inşaallah hüsranla sonuçlanmazCanım gönlünce olsun her şey inşallah . Belirtilerin hamilelik belirtisi gibi, kanda vermişsin sonucu beklemek gerek.. Çıkınca bizi de bilgilendir
Kanama devam etmiyor dimiİnşallah yerleşme kanamasıdır yoruldum artık gerçekten
Evet ediyor zaten bu sabah başladıKanama devam etmiyor dimi
O zaman regl oldunuz sanırım yada kimyasal olduEvet ediyor zaten bu sabah başladı
Bende öyle düşünüyorum kan sonucunda belli olcak ama üzülmek istemiyorumO zaman regl oldunuz sanırım yada kimyasal oldu
Durumumuz ne oldu merak ettim iyi misinizBende öyle düşünüyorum kan sonucunda belli olcak ama üzülmek istemiyorum
Maalesef negatif ama testte neden pozitif çıktı bilmiyorum çok umutlanmıştımDurumumuz ne oldu merak ettim iyi misiniz
Testlerin pozitifine çok ümitlenmemek lazımMaalesef negatif ama testte neden pozitif çıktı bilmiyorum çok umutlanmıştım
Amin inşallahTestlerin pozitifine çok ümitlenmemek lazımçok üzülmeyin Rabbim en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?