kızlar yardım hangi doktor??

prensesi

tocasının pamuk prensesii
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2009
1.303
3
116
İstanbul
kızlar yeni anne adaylarındanım çok mutluyummm:16::nazar:
şimdi bebeğim için en iyi doktora karar veremiorum:15: lütfen bana yardımcı olur musunuz?

türkiye hastanesine ve ayşe dumana giden var mı aranızda?? tavsiye eder misiniz?

herman işçi varmış bir de ona giden var mı??

bir de hüseyin mutlu hakkında bilgisi olan var mı arkadşlar ya da sizin önerilerinizi bekliorum avrupa yakasındayım ben mecideyeköyde oturuorum bir an önce karar vermem lazım doktor çok önemli herşeyiyle içime sinmeli :46:

kızlar yeni anne adaylarındanım çok mutluyummm:16::nazar:
şimdi bebeğim için en iyi doktora karar veremiorum:15: lütfen bana yardımcı olur musunuz?

türkiye hastanesine ve ayşe dumana giden var mı aranızda?? tavsiye eder misiniz?

herman işçi varmış bir de ona giden var mı??

bir de hüseyin mutlu hakkında bilgisi olan var mı arkadşlar ya da sizin önerilerinizi bekliorum avrupa yakasındayım ben mecideyeköyde oturuorum bir an önce karar vermem lazım doktor çok önemli herşeyiyle içime sinmeli :46:

tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. İş yerinden bir arkadaşım Nevra Topalismailoğlu na gidiyordu o hastanede ve doğumunu Nevra hanım yaptırdı. Arkadaşın kızı oldu ve adını Nevra koydular. O derece memnundu kendisi yanii :)

tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Iş yerinden bir arkadaşım nevra topalismailoğlu na gidiyordu o hastanede ve doğumunu nevra hanım yaptırdı. Arkadaşın kızı oldu ve adını nevra koydular. O derece memnundu kendisi yanii :)

saol cnm teşekkür ederim ne güzel ya bende öle olsun istiorum işte dur bi bakim internetten nevra topalismailoplu'na:16::16:

bunu sağlık sektöründe çalışan biri ve yaşadığım kadın hastalıkları tecrübesinden söylüyorum ve hatda bunu çoğu doktor da söylüyo kadın doğum doktoru erkek olmalı...
çünkü kadın doktorlar zaten kendileri de birtakım şeyler yaşadıkları için pek açıklayıcı konuşmuyolar... çok yardımcı olmuyolar açıkçası yani ben öle düşünüyorum...
yani sana tavsiyem erkek doktor tercih etmelisin canım...:46::32:

bunu sağlık sektöründe çalışan biri ve yaşadığım kadın hastalıkları tecrübesinden söylüyorum ve hatda bunu çoğu doktor da söylüyo kadın doğum doktoru erkek olmalı...
çünkü kadın doktorlar zaten kendileri de birtakım şeyler yaşadıkları için pek açıklayıcı konuşmuyolar... çok yardımcı olmuyolar açıkçası yani ben öle düşünüyorum...
yani sana tavsiyem erkek doktor tercih etmelisin canım...:46::32:

saol tatlım iyice karasız kaldım :15:

forumdaki yorumları inceledim ve herman işçi hakkında tek bir olumsuz yorum yok ona gitmeye karar verdim şimdilik,:93:son zamanlarda herman bey'e giden var mı aramızda kızlar?

merhabalar canım bebeğin hayırlı olsun saglıklı bir hamilelik dilerim... mecidiyeköyde oturuyormussun bnde sana cok yakınım henüz hamile degilim ama hamilelik öncesi bi doktor belirleyip sürekli ona gitmeyi düşünüyorum esenler özel hayat hastahanesi fahri inan beyi cok övdüler cevrem olsun internettende arastırdıgım kdarıyla istersen birde ona git fikir edinmiş oluruz sayende :))) gittigin doktorlarıda yazarsan sevinirim :13:

merhabalar canım bebeğin hayırlı olsun saglıklı bir hamilelik dilerim... Mecidiyeköyde oturuyormussun bnde sana cok yakınım henüz hamile degilim ama hamilelik öncesi bi doktor belirleyip sürekli ona gitmeyi düşünüyorum esenler özel hayat hastahanesi fahri inan beyi cok övdüler cevrem olsun internettende arastırdıgım kdarıyla istersen birde ona git fikir edinmiş oluruz sayende :))) gittigin doktorlarıda yazarsan sevinirim :13:

saol hayatım teşekkür ederim darısı senin de başına artık diyelim valla cnm haftasonu ayşe dumana randevu aldım ama bilmiorum herman işçi ye de gitmek istiorum ama çok dolu hemen randevu alamıosun mecideyeköyün neresinde oturuosun?

Avrupa yakasında oturduğuna göre sana ilk doğum doktorumu yani Altuğ Semiz'i önerebilirim. Ben memnun kaldım. İlgili ve sana çok moral veriyor. İstediğim soruyu sorabiliyordum, öyle rahattı. Mecidiyeköyde oturduğuna göre Okmeydanı Memorial (altuğ bey orada çalışıyor) sana yakın. Ben taa Erenköyden geliyordum. İkinci doğumumu ise yeditepe'de Narter yeşildağlı yaptırdı. neden değiştirdin diyecek olursan, çok uzaktı....özellikle son zamanlarda çok sık gitmek gerektiği için trafik falan zor oluyordu.

saol cnm teşekkür ederim memorialın sgk ile anlaşması yok bildiğim kadarıyla ücretleri çok yüksekmiş öyle mi?ne kadardı muayene ücreti?

Ben kesinlikle Özel Bahat Halk Hastanesi Op.Dr.Albert KAZADO'yu öneriyorum. Mükemmel bir doktor ilgili,cana yakın,samimi bir doktor.Bebekle ilgili herşeye net cevaplar verip bebeği tanımanı sağlıyor.
Daha önce Özel Duygu Hastanesi'nde Yeşim Hn'a gittim gitgide ilgisizleştiği için değiştirdim iyiki de değiştirmişim...

Ben kesinlikle Özel Bahat Halk Hastanesi Op.Dr.Albert KAZADO'yu öneriyorum. Mükemmel bir doktor ilgili,cana yakın,samimi bir doktor.Bebekle ilgili herşeye net cevaplar verip bebeği tanımanı sağlıyor.
Daha önce Özel Duygu Hastanesi'nde Yeşim Hn'a gittim gitgide ilgisizleştiği için değiştirdim iyiki de değiştirmişim...

saol cnm aklımda bulunsun

kızlar sonunda doktorumu buldum 'ismail çepni' çok tatlı bir doktor ben de hastanede çalışıorum onun eşinin sekreterliğini yapıorum kimia hocam bitane onu çok seviorum kendisi eşine gidebilceğimi söledi cerrahpaşada görev yapıyor özel muayenesi nişantaşında asıl branşı tüp bebek gönül rahatlığıyla gidebilrsiniz

Son düzenleme:
özlemmm aşkolsunnn yenii duyuyorum okuyorumm tesadüf odaa

çok tebrik ediyorum saglıkla kucagına al inşallah.

dr seçimi çok önemli,hamilelikte nihale gittim erken dogumla sonuçlandı saolsun ilgilenmedi bile.
erken dogum olunca hastanenin kabul etmediğini bile söylemedi ortada kaldık zeynep kamile gittik mecbur
nefret ediyorum güvenme oraya diyorum.

drunu seçmişsin içine siner umarım.herşey gönlünce olsun.

cerrahpaşanın profesörü engin oralı şiddetle tavsiye ederim bende hamileyim ve engin beye gidiyorum cok ılgılı bır doktor aradıgım zaman hemen ulasabılıyorumki bu hamilelikte cok onemlı ayrıca sonuclarımı bugune kadar hep kendısı aradı ve bıldırdı ben cok memnunum nısantasında ve floryada ozel muayanesı var tavsıye ederım.

canım merhaba engin oral ı tavsiye etmişsin adını ben de duydum daha önce ilgili mi sana karşı peki dogumunucerrahpaşa da mı yapacak 1 kez özel ine gitmek yeterli mi tüm tetkikler cerrahpaşa da mı yapılıyor biraz bilgi verirmisin bu konuda malumm bebekle birlikte giderler de artacak:)) bilgileri paylaşalım arkadaşlar selamlaar

bende yengem için bakıyorum adetleri ancak ilaçla düzenli oluyo yumurtlama sorunu var istanbul avrupa yakasında çok çok iyi bi dr bulmamız lazım :28:

SGK anlaşmalı özeller çok uygun ben ve arkadaşlarım ÇAMLICA da Dr.Mehmet Bey e gidiyoruz.Muayene 25 tl,doğum 500-750 tl toplam ekstra masraf çıkmıyor.Küvöz ücretsiz.444 50 60 tan randevu alabiliyorsunuz.

merhaba arkadaşlar
size gebelik konusunda çok iyi bir isim veriyorum: maslak acıbademde doç. dr. cem batukan'a gidin gerisini boşverin, adam çok iyi. işini biliyor, çok nazik, güvenilir, zaten perinatolog yani gebelik uzmanı
diğer doktorları boşgeçin...

Back
X