Kızlar yardım istiyorum!

sirinegzm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2010
36
0
36
İstanbul
Kızlar merhaba,
Dragos şifa hastanesine muayeneye gitmeyi düşünüyorum.bebek düşündüğümüz ve evime çok yakın olması nedeniyle eğer beğenirsem doğumu da orada yapmayı düşünüyorum.ama Şerare hanım ve Mine hanım arasında kararsız kaldım.Aranızda ikisinden birine muayeneye giden var mı?Bilgi verirseniz çok sevinirim.

canım ben ilk gebeliğimi öğrendiğimde mine hanıma gitmiştim fakat açıkçası çok memnun kalmadım tabi banada öyle denk gelmiş olabilir.biraz aceleci davrandı ve sorularıma net cevaplar alamadım.ama şerare hanım çok iyi diye duydum.biraz fiyat farkı var aralarında muayene ve doğumda ama durumun varsa şerare hanıma git derim.

merhaba,"jinekolojik muayene" konusuna yazmışsınız bende cevap yazdım ama burayada yazıyım tekrar.benim ailemdeki bütün hanıımlar şerare hanım'a gidiyor hatta bende gittim muayeneye çok sıcak çok sempatik birisi,kendinizi rahat hissediyorsunuz ablam ve yengelerim yaklaşık 13 yıldır gidiyorlar şerare hanım eskiden pendik şifa hastanesinde idi o dragosa geçti bütün hastalarıda dragosa gidip geliyor artık:) en azından benim çevremdekiler öyle..hastaneye 2 yıldır filan gitmedim ben,en son ablamın doğumunda gitmiştim ortalama bir hastane diyebiliriz çok çok iyi değil ama bizim öncelikli tercihimiz "doktorumuz iyi olsun" olduğu için hastane biraz ikinci planda kalıyor..sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…