- 11 Mart 2025
- 649
- 133
- 18
- 30
- Konu Sahibi rrruyabrsl
-
Hayırli olsun erken belirtileriniz var mıydı bir hafta kalaIlk beta Adete 7 gün varken
2.beta 5 gün varken
Goguslerim aciyordu ve batmalar oluyordu kasiktaHayırli olsun erken belirtileriniz var mıydı bir hafta kala
Benim 7 gün var hiç bir belirti yok sanırım umudu kesmeliyimGoguslerim aciyordu ve batmalar oluyordu kasikta
Kizlarrr yorum yokmuKizlar selam adetime 7 gün var bu ay düzenli olarak ilişkiye girdim gün aşırı o yüzden umutlandim ama dün erken gebelik testi yaptım silik çizgi bile.yok 7 gün kala öğrenenleri gördüm burda bir de benim hiç bir belirtim yok sadece arka kasiklarim ağrıyor belimin iki yanı. Göğüs hassasiyeti vs hiç bişi yok. Bişi olsa testte Silik de olsa çıkardı yada belirti olurdu değil mi
Stres yapma canım vücudun etkilenir suan erken çıkmayabilir her kadın da belirtileri Farklı Suan 4+6 dayım kasık ağrım var sadece endişelenmeKizlarrr yorum yokmu
Kasık ağrısı saten gebelik belirtiside olabiliyor. Ben gebeliğimde sadece kasık ağrısı yaşadım.Kizlar selam adetime 7 gün var bu ay düzenli olarak ilişkiye girdim gün aşırı o yüzden umutlandim ama dün erken gebelik testi yaptım silik çizgi bile.yok 7 gün kala öğrenenleri gördüm burda bir de benim hiç bir belirtim yok sadece arka kasiklarim ağrıyor belimin iki yanı. Göğüs hassasiyeti vs hiç bişi yok. Bişi olsa testte Silik de olsa çıkardı yada belirti olurdu değil mi
Bence doktora git kontrol yaptır çocuk düşündüğünü söyle sana vitamin yazar yumurtalıkların kalitesi için hemen gebe kalırsın ben öyle yaptım belirtilerim baya var vitamini 1 aydır kullanıyorum yarında test yapacağım vardır inşAllah yakınlarımdan çoğu vitaminle hemen hamile kalmıştıKizlarrr yorum yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?