bENİM ADET GÜNÜM AYIN 12 SİNDEYDİ GEÇTİ BUGÜN 15 BU GÜN ÇOK FAZLA BEL VE KASIK AĞRIM OLDU VE ÇOK FAZLA AKINTIM VAR SÜT GİBİ UCUZ TESTLERDEN YAPTIM NEGATİF AMA BAZI YAZILARDA OKUDUĞUMA GÖRE VÜCUT BİR SALGI SALIYORMUŞ BU SALGI SAYESİNDE TEST POZİTİF ÇIKIYORMUŞ BAZILARINDA BU SALGI GEÇ OLUŞTUĞU İÇİN TESTLER NEGATİF KAN TESTİNDE PZİTİF ÇIKIYORMUŞ SİZCE KAN TESTİ YAPTIRMALIMIYIM BNM BU BELİRTİLER SİZCE HAMİLELİK BELİRTİSİ OLABİLİRMİ KIZLAR
Sencede öylemidir ben gecen ay sadece 1 ay yasmin doğum kontrol hapı kullandım adetim düzene girmesi için o yüzden kafam çok karışık kan testi yaptırmaya korkuyorum ya negatif çıkarsa diye
Canım adetin düzensizse durum değişir tabi ama akıntın normalden farklıysa olabilirsin. Çünkü hamileyken akıntı gerçekten fazlalaşıyor.Bel ağrısı filan adet belirtisi aynı zamanda ona bişey diyemiycem ama akıntı başka. İnşallah hamilesindir
bENİM ADET GÜNÜM AYIN 12 SİNDEYDİ GEÇTİ BUGÜN 15 BU GÜN ÇOK FAZLA BEL VE KASIK AĞRIM OLDU VE ÇOK FAZLA AKINTIM VAR SÜT GİBİ UCUZ TESTLERDEN YAPTIM NEGATİF AMA BAZI YAZILARDA OKUDUĞUMA GÖRE VÜCUT BİR SALGI SALIYORMUŞ BU SALGI SAYESİNDE TEST POZİTİF ÇIKIYORMUŞ BAZILARINDA BU SALGI GEÇ OLUŞTUĞU İÇİN TESTLER NEGATİF KAN TESTİNDE PZİTİF ÇIKIYORMUŞ SİZCE KAN TESTİ YAPTIRMALIMIYIM BNM BU BELİRTİLER SİZCE HAMİLELİK BELİRTİSİ OLABİLİRMİ KIZLAR
canim adet duzensizligin mi var?...gec dollenmen olduysa eger idrar testinde hemen pozitif cikmayabilir tabi...istersen bir kan testi yaptir...akintin beyaz seffaf bir akinti mi hamilelikte oyle oluyor genelde...birde ben ilk hamile kaldigim zaman belim ve kasiklarim inanilmaz agriyordu canim insalllh senin bu agrilarin da hamileliktendir canim...
inşallah kızlar bel ağrım çok var hiç böyle olmamıştım ben yeni evliyim daha 6 aylık bebek çok istiyoruz umarım bu güzel sözlerinizden birde doktordan duyarım pazartesi gününe kadar bekliyim adet olmassam kan testine gidiyim inşşallah hamileyimdir kızlar allah sizede ne muradınız varsa versin inşallah
$ubat 28 çekiyor
duzensizmi$te adet
in$alalh vardir ama çok umutlanma canim adet olursan çok uzulmezsin umutlanmazsan
hamillelikde 9 ay boyunca adet sancisina benzer bel agrisi çekiyorsun zaten rahim esnedikçe ayni adet gibi etki yapiyor hatat dogum sanciisida adet sancsiinin $iddetli hali diyebiliirm ..
bende birşey sormak istiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz ?? adetim 6 gün gecikti bugün sabah israrda gebelik testi yaptım pozitif çıktı çizgiler çok netti fakat öğleden sonra hafif kasıklarımda ağrı ve pembe bir kan geldi daha sonra gittikçe koyulaştı bi kaç saattir çok yoğun değil ama sürüyor hamilemiyim test yanıldımı adetmi görüyorum yoksa düşükmü yapıyorum lütfen yardım
bende birşey sormak istiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz ?? adetim 6 gün gecikti bugün sabah israrda gebelik testi yaptım pozitif çıktı çizgiler çok netti fakat öğleden sonra hafif kasıklarımda ağrı ve pembe bir kan geldi daha sonra gittikçe koyulaştı bi kaç saattir çok yoğun değil ama sürüyor hamilemiyim test yanıldımı adetmi görüyorum yoksa düşükmü yapıyorum lütfen yardım