Kızlar yardım lütfen

Gulasor62

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
1.931
1.193
83
Kızlar 2 gün önce kan testi yaptım 33.80
Bugün adet günüm normal de yine kan verdim 43 .50 falan çıkmış çok moralim bozuk kızlar yardım edin sizce artar mi aptal doktor kadın hemen bakıp dış gebelik olabilir dedi sinirlerim çok bozuldu kızlar yardım edin varmı böyle az çıkan testi sonra yukselen

Evet degerin az artmis benim bile senden daha fazla artigi halde bi anda düştü ve kimyasal oldu insallah dis gebelik degildir ama bu değerle normal olmadigida belli bikac gun sonra tekrarla ztn belli olur artip artmadigi

Evet degerin az artmis benim bile senden daha fazla artigi halde bi anda düştü ve kimyasal oldu insallah dis gebelik degildir ama bu değerle normal olmadigida belli bikac gun sonra tekrarla ztn belli olur artip artmadigi
Evet bir 5 gün sonra tekrar yapcam yengem hemşire ebe o dedi hemen gitme 5 gün sonra git dedi o zaman daha net belli olur

Cnm hatrladn mi beni bak bu ay olmam demistin kalmssn hamile ins cnm yukselr dis gebelik degldr cnm ya

Burda doktoru kotulemeye gerek yok bence bu sekilde hakaretle hic gerek yok mesleklerine saygi duymaliyiz bence ne yapmasi lazimdi ahh canim sana bi kotu haberim var ama uzulme diyip yarim saat eveleyip geveleyemi anlatsin yoksa aa canim degerin super cok iyi deyip yalan yanlis umutlanmasimi iydi ne var yani az ve oz dis gebelik olabilir demis olmayada bilir demek bu kotulemeye insan olmamislar demeye gerek yok helede genelleme yapmaya hic gerek yok

Kızlar 2 gün önce kan testi yaptım 33.80
Bugün adet günüm normal de yine kan verdim 43 .50 falan çıkmış çok moralim bozuk kızlar yardım edin sizce artar mi aptal doktor kadın hemen bakıp dış gebelik olabilir dedi sinirlerim çok bozuldu kızlar yardım edin varmı böyle az çıkan testi sonra yukselen
Benm 16.6 idi 11 saat sonra 19.8 olmustu cnm 3 4 gun snra 760 2 gun snra 2083du. Aniden artabiliyo sakin ol

Burda doktoru kotulemeye gerek yok bence bu sekilde hakaretle hic gerek yok mesleklerine saygi duymaliyiz bence ne yapmasi lazimdi ahh canim sana bi kotu haberim var ama uzulme diyip yarim saat eveleyip geveleyemi anlatsin yoksa aa canim degerin super cok iyi deyip yalan yanlis umutlanmasimi iydi ne var yani az ve oz dis gebelik olabilir demis olmayada bilir demek bu kotulemeye insan olmamislar demeye gerek yok helede genelleme yapmaya hic gerek yok
Kağıda direk bakıp elime uzatıp direk dış gebelik olabilir derse bence kötü değerin artmamış deyip güzel bir şekilde söyleyip tekrar 2 gün sonra bak diye bilir

Evet hatırlıyorum tabi canım inşallah direk doktor öyle deyince çok korktum dış gebelikde artış olmuyor mu olunca
Olmaz cnm dyebblyrm ins degildir sen iki gun snra tekrr git cnm 3 kart artarsa degern sknti yoktr cnm ultrasonda bakmadi mi cnm?

Kağıda direk bakıp elime uzatıp direk dış gebelik olabilir derse bence kötü değerin artmamış deyip güzel bir şekilde söyleyip tekrar 2 gün sonra bak diye bilir
Ben sana demedim zaten aynisi benimde başıma geldi inan aynisi hemde degerin dusuk kimyasal olabilir dedi banada ben sonra begenmeyip baska doktora gittim oda degerin iy dedi umutlandirdi beni ama malesef ilk doktorun dedigi gibi oldu ondn umutlanmak beni daha kotu etkiledi ilk kimyasal dediginde kendimi ona hazırladım diger doktor iy diyince alt ust oldum hepsi bir degil dedim insan olamamislar biraz agir oldu ama benim basima geldigi halde ben boyle elestirmedim keske hic umutlanmasaydim dedim bu acidan bakiyorum

Canım ocak ayında benzer şeyi bende yaşadım. Adetime 3 gün kala test yaptım 39 çıktı havalara uçtum sevinçten sonra doktorumu aradım ne zaman kontrole geleyim diye, dur daha hele bir 500'lere ulaş bakalım dedi. Önce kan testi ile gebeliğin devam ediyormu etmiyormu ona bakacağız dedi ve benden 2 gün sonra tekrar kan testi yapmamı istedi. 48 saatte 2'ye katlaması gereken değerim 37 oldu. Meğer kimyasal gebelik olmuş. Değer öyle 1 kat falan artmaz. En az 2 katına çıkması lazım. Hiç kormana gerek yok vucut sağlıklı bir döllenme olmadığı için kendi kendine bunu vucuttan atacak dedi bana. Ve 2 gün sonra regl oldum. Normal reglim hiç sancılı değildir bu sefer hem çok sancılı hem baya uzun sürdü.

Demek istediğim 2 katı artış yoksa ve değer düşmeye başlarsa kimyasal gebeliktir ama biraz artıp sonra düşüp sonra tekrar dengesiz bir artış varsa dış gebelik olabilir. Seninde 2 gün önce 33,80 olan değerin bugün mutlaka en az 66-70 seviyesi olması lazımdı. Yine de Testi 2 gün sonra bir daha yap ve mümkünse hep aynı yerde aynı saatte yap. Çünkü saati saatine değişiyor değerler. İnşallah güzel haberler verirsin.

Benm 16.6 idi 11 saat sonra 19.8 olmustu cnm 3 4 gun snra 760 2 gun snra 2083du. Aniden artabiliyo sakin ol
canım aynı şey değil seninki
değerler 48 saatte 2'ye katlar, 11 saat sonra az artması tabiki normal. Her saat artıyor sonuçta. önemli olan 2 gün arasındaki değer farkı. doktorlar da buna bakıyor zaten sağlıklı bir gebelik olup olmadığını değerlendirebilmek için

canım aynı şey değil seninki
değerler 48 saatte 2'ye katlar, 11 saat sonra az artması tabiki normal. Her saat artıyor sonuçta. önemli olan 2 gün arasındaki değer farkı. doktorlar da buna bakıyor zaten sağlıklı bir gebelik olup olmadığını değerlendirebilmek için
Belki onunda artar :(

Canım sakin ol bu doktorların hepsi böyle maalesef. Bi kere doktor tek bir değere bakarak dış gebelik olduğunu bilemez kaldı ki dış gebelikte bile 2 kat artış olabiliyor. Hani kimyasal da olabilir ama sen her şeye hazırlıklı ol canım iyiye de kötüye de. Hamileliği erkenden öğrenmenin dezavantajı bu işte. Yok değer yükselecek mi yok kese görünecek mi hep bi stres. Demiştim sana benim de ilk değer 32 çıkmıştı doktor diğeri için 6 gün sonra çağırdı belki 2 gün sonra baksaydı benim de böyle artmamış olabilirdi belki de reglden önce 2 kat artmıyodur bence sakin ol biraz ve bekle.

Back
X