Kızlar yardım lütfen

Canım sakin ol bu doktorların hepsi böyle maalesef. Bi kere doktor tek bir değere bakarak dış gebelik olduğunu bilemez kaldı ki dış gebelikte bile 2 kat artış olabiliyor. Hani kimyasal da olabilir ama sen her şeye hazırlıklı ol canım iyiye de kötüye de. Hamileliği erkenden öğrenmenin dezavantajı bu işte. Yok değer yükselecek mi yok kese görünecek mi hep bi stres. Demiştim sana benim de ilk değer 32 çıkmıştı doktor diğeri için 6 gün sonra çağırdı belki 2 gün sonra baksaydı benim de böyle artmamış olabilirdi belki de reglden önce 2 kat artmıyodur bence sakin ol biraz ve bekle.
Ya bende şeyden gittim.aralikda düşük yaşadım diye korkuyordum biraz şimdi böyle yine değer az olunca çok üzüldüm ağladım yengem de ebe bana adetin normal de bugün 5 gün sonra git baktir herşey belli olur test falan yapma moralini bozma dedi

Aynen canım beklemelisin olmazsa da sağlıklı değilmiş dersin hayırlısı böyleymiş dersin zaten bu aydan umudun yokmuş hem bak ne güzel 2 kere hamile kalmışsın demek hamile kalabiliyorsun böyle düşün inşallah istediğin gibi olur her şey.

Ya bende şeyden gittim.aralikda düşük yaşadım diye korkuyordum biraz şimdi böyle yine değer az olunca çok üzüldüm ağladım yengem de ebe bana adetin normal de bugün 5 gün sonra git baktir herşey belli olur test falan yapma moralini bozma dedi
canım idrar testi yanıltıcı olabiliyor ama kan testi en doğru sonucu verir :(
eğer değerin bir şekilde artmışsa (ki ilk seferinde 33 civarına gelmişsin) hep artmaya devam eder çünkü gebelik sürecinde o hormon kendini hep katlar. ama sağlıklı bir gebelik oluşumu yoksa o değer zamanla düşer veya küçük küçük artar düşer dış gebelik riski oluşturabilir :(
5 gün beklemene gerek yok 2 gün sonra yeniden yaptır. Tüm doktorlar aynı şeyi söylüyor. İnşallah senin de 2 gün sonra çok güzel haberlerini alırız

Aynen canım beklemelisin olmazsa da sağlıklı değilmiş dersin hayırlısı böyleymiş dersin zaten bu aydan umudun yokmuş hem bak ne güzel 2 kere hamile kalmışsın demek hamile kalabiliyorsun böyle düşün inşallah istediğin gibi olur her şey.
Evet hayırlısı olsun bilmiyorum pazartesi olmadı doktoruma giderim bu gittiiym kendi doktorum değildi zaten

canım idrar testi yanıltıcı olabiliyor ama kan testi en doğru sonucu verir :KK43:
eğer değerin bir şekilde artmışsa (ki ilk seferinde 33 civarına gelmişsin) hep artmaya devam eder çünkü gebelik sürecinde o hormon kendini hep katlar. ama sağlıklı bir gebelik oluşumu yoksa o değer zamanla düşer veya küçük küçük artar düşer dış gebelik riski oluşturabilir :KK43:
5 gün beklemene gerek yok 2 gün sonra yeniden yaptır. Tüm doktorlar aynı şeyi söylüyor. İnşallah senin de 2 gün sonra çok güzel haberlerini alırız
Inşallah canım artış var ama 2 katı değil inşallah artar pazartesiye kadar çok sarsildim çünkü bugün sonucu görünce adet günüm de bugün inşallah gecikmeyle daha artış olur pazartesiye kdr

Olmaz cnm dyebblyrm ins degildir sen iki gun snra tekrr git cnm 3 kart artarsa degern sknti yoktr cnm ultrasonda bakmadi mi cnm?
Yok bakmadı daha görünmez çünkü bu değerle normal erken öğrendim zaten adet günüm bugün işte insalah artış gösterir ya

Benm 16.6 idi 11 saat sonra 19.8 olmustu cnm 3 4 gun snra 760 2 gun snra 2083du. Aniden artabiliyo sakin ol
Çok korkuyorum ya regli gününden önce öğrendim diye mi artış az acaba günüm şimdi geçerse artış olur mu bilmiyorum ne olur pazartesiye kadar içim içimi yicek

Back
X