- 16 Kasım 2017
- 178
- 105
- 33
- 49
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır ordan randevu almak çok zorÇapa'ya gittiniz mi?
En iyi yer.
hangi doktora gittiniz acaba bu arada çok büyük geçmiş olsunbenm annemde de var arada üzüldüğünde bayılır düşer fln.. sonra doktora gittik çapaya.. çapada ki doktor aspirin verdi 300 mg evet tam 300 mg 2 gunde bir alıyor daha iyiymiş. kan degerleri düşük olunca da olurmuş.. stresten de uzak durmanz lazm..
hayır ordan randevu almak çok zor![]()
doktorun ismini hatırlamıyorum , kadındı . Çapa Dahiliye. .hangi doktora gittiniz acaba bu arada çok büyük geçmiş olsun
çapanın kendi tlfn numarası var. 182 alakalı değil zatnhayır ordan randevu almak çok zor![]()
offffff çok üzüldüm inş şimdi iyidirGeçmiş olsun konu hakkında bilgim yok ama yaşadımız bişe anlatmak istiyorum annem sürekli üzülünce bayılırdı uzanırdı tv izlerken bakardık bayılmış sürekli böyleydi meğer anneme muska etmişlerdi hoca gitti düzeldi.
biliyorum özel numaralarından arıyorum yaklaşık 3 haftadır lakin randevu sistemimizi yenileniyor diye bir oparetör çıkıyorçapanın kendi tlfn numarası var. 182 alakalı değil zatn
cooooooooooooooooooooooooooook tşk ederimProf Doktor Haşmet Hanağası Nöroloji anabilim dalı başkanı.
Özel muayenehanesi var Nişantaşı'nda; daha sonra çapa ya alıyor ucretsız olarak.
çok tşk ederimGecmış olsun pek bilgim yok umarım arkadaslar yardımcı olur. Acil şifalar.
Şükür valla iyi ayılana kadar ağlardık şimdi bişe yokoffffff çok üzüldüm inş şimdi iyidir
çok şükürŞükür valla iyi ayılana kadar ağlardık şimdi bişe yok