kızlar yardım lütfen

ser_cin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2017
178
105
33
49
bayılma senkobum var özellerde gitmediğim dr kalmadı sizce numune hastanesimi iyidir marmara üniverstesimi hangisine gideyim bayılmalarımdan ötürü özelde nöroloji kalp dahiliye endokrin kadın doğum psikiyatr gitmediğim dr kalmadı

benm annemde de var arada üzüldüğünde bayılır düşer fln.. sonra doktora gittik çapaya.. çapada ki doktor aspirin verdi 300 mg evet tam 300 mg 2 gunde bir alıyor daha iyiymiş. kan degerleri düşük olunca da olurmuş.. stresten de uzak durmanz lazm..

hangi doktora gittiniz acaba bu arada çok büyük geçmiş olsun

Gecmış olsun pek bilgim yok umarım arkadaslar yardımcı olur. Acil şifalar.

hangi doktora gittiniz acaba bu arada çok büyük geçmiş olsun
doktorun ismini hatırlamıyorum , kadındı . Çapa Dahiliye. .
annem daha önce beyin kanaması da geçirmişti ona yormustuk hep nurolojiye gittik çok şükür bişy çıkmadı .
bayılmalarına çare bulamyınca çapaya gotrdum kadın aspirin verdi işte ii geliyo çok şükür.. üzülünce tekrar oluyor..

Geçmiş olsun konu hakkında bilgim yok ama yaşadımız bişe anlatmak istiyorum annem sürekli üzülünce bayılırdı uzanırdı tv izlerken bakardık bayılmış sürekli böyleydi meğer anneme muska etmişlerdi hoca gitti düzeldi.

offffff çok üzüldüm inş şimdi iyidir

Numune Hastanesi Yeldeğirmeni Semt Polikliniği’nde bir doktor var. Nöroloji - Dilek hn. Kesinlikle gitmenizi tavsiye ederim. Allah şifalar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…