Kızlar yardım lütfen..

CerkesMaria

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2024
828
En iyi cevaplar
1
235
23
35
Kızlar pazartesi günü şüphelendiğim için test yapmıştım şükürler olsun silik çıkmıştı herkes gebelik var dedi ve kan testi yapmamı söyledi gittim kan testi verdim bu da 30 çıktı doktora gittim henüz keseyi göremedik haliyle ama doktor son adet tarihinden ötürü çıkan değeri normal buldu bugün yine test yapıyorum yine silik çıkıyor bu da beni düşündürüyor acaba Beta yeterince kadar yükselmiyor mu bir problem olabilir mi

Merhaba korkup stres yapmayın ne güzel hamilesiniz bebişiniz sizinle Allah’ın izniyle arkadaşım keseyi gördü anı kalsın diye test aldı test çok ama çok silikti. Kan sonucunda çıkmış zaten çok kafama takıyorum derseniz de 2 güne bir aynı saatte aynı hastanede kan verin artmasını takp edin. Son olarak da ben ve isteyen tüm arkadaşlarıma da dua edin

Dualarım hepimiz için rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

gecikme oldu mu acaba kaç gün geçti yumurtlama üzerinden? belirginleşmesi hemen olmayabilir çünkü daha yeniyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…