• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardım lütfen

Elifnrsl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Kızlar daha adet olmadım iki günüm var hasta olduğum için hastaneye gittim kan verdim ve beta hcg değerim 15 çıktı sonucu yeni aldım e nabizdan baktım sizce hamile miyim Ekim ayinda da bir düşük yapmıştım onu ogrendigimde adet gunumdu ve değerim 33 dü 4 gün sonra da düşük oldu bu da öyle bir şey mi sizce

Kızlar daha adet olmadım iki günüm var hasta olduğum için hastaneye gittim kan verdim ve beta hcg değerim 15 çıktı sonucu yeni aldım e nabizdan baktım sizce hamile miyim Ekim ayinda da bir düşük yapmıştım onu ogrendigimde adet gunumdu ve değerim 33 dü 4 gün sonra da düşük oldu bu da öyle bir şey mi sizce
Evet hamilesinizz iki günde bii tekrarlayın kan testiniii

Evet hamilesinizz iki günde bii tekrarlayın kan testiniii
Kadın doğuma ne zaman gitmeliyim sizce önceki düşüğümde beklemiştim değerlerim yükselsin netlestiriyim diye ama bu sefer aynı şeyi yaşamak istemiyorum

hemen gıdın olmadı ilaç verir düşük önlemek için

Kadın doğuma ne zaman gitmeliyim sizce önceki düşüğümde beklemiştim değerlerim yükselsin netlestiriyim diye ama bu sefer aynı şeyi yaşamak istemiyorum
Evet gidin hemen önceki düşüklerden de bahsedin

Kese görmeden ilaç vermezler canım progesteron değeri rahim kalınlığı bakılır geciktirme en kısa zamanda git derim

Back
X