kızlar yardım lütfen

sensen99

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2010
657
171
123
hanımlar bugun kontrolum vardı seker yuklemesı yapıldı.
sonucları daha almadım ogleden sonra alcam. sonra ultrasonda bebege bakdık
bı hafta gerıden gelıyomus bebek. 25haftalık hamıleyım. doktor bebek kılo almıyo sen alıyon dedı.
bu durum sakıncalımı gerıden gelmesı?
ne yapabılırım duzelmesı ıcın.
cok canım sıkıldı

merhaba canım öncelikle hayırlısıyla alırız kucağımıza inşallah ...cumartesi kontrole gittim 20+1 371 grmdı bebeğim..suyu filan normaldi. ama ben hiç kilo almadım henüz..normalden 4- gün filan küçük dedi bana da ..günde 3 balık hapı 1 kan hapı verdi. bi de multivit. var zaten 5 tane hap oldu...ve biten bulantılar iştahsızlıklar geri geldi..iki hafta sonra tekrar kontrole çağırdı...umarım herşey yolundadır.. o kadar dikkat ediyorum ceviz süt yumurta badem semizotu yoğurt meyve.. zararlı nerdeyse hiçbişey yemiyorum..şimdi sabah akşam 1 er saat sola dönerek yatmamı önerdi doktorum..umarım normal büyüklüğe getirebilirim...

Benim de 1 haftadan geriden geliyor, birçok kişide de bu durum olabiliyor.
Her kadının yumurtlama durumuda farklı sonuçta, mesela benim yumurtam geç olgunlaşmıştı, ben bunu biliyorum, 1 hafta fark olması normal yani.
Doktorum bir sıkıntı olmadığını söyledi bana.
Bebeğinizin kilosu çok mu düşük?

Benim de 1 haftadan geriden geliyor, birçok kişide de bu durum olabiliyor.
Her kadının yumurtlama durumuda farklı sonuçta, mesela benim yumurtam geç olgunlaşmıştı, ben bunu biliyorum, 1 hafta fark olması normal yani.
Doktorum bir sıkıntı olmadığını söyledi bana.
Bebeğinizin kilosu çok mu düşük?

canım 700grammıs bebek.
sımdıye kadar normaldi gelişimi sımdı bı hafta gerılemıs.

Back
X