kızlar yardım lütfen!!!!

emberassed

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
216
13
68
ya kızlar dün bi konu açmıştım ve sayfayı açık bırakmışım kardeşim okumuş olabilir.kendimi berbat hissediyorum.almış bilg uyuya kalmışım ben o da film izlemiş gece bi kalktım yeni yatağa geldi benim aklıma geldi gece gece okumuş mu okumamış mı laf açmaya çalıştım bişey farkedemedim ama sabah tavırları tersti.ben de gittim noldu sen bu sabah garipsin diye sordum (iyice çaktırdım galiba ama rahat edemedim)yok bişey dedi noldu ki bişey mi yaptın dedi ne anlamalıyım okumuş mudur ben ona karı sylemek istemediklerimi buraya yazdım ve çare aradım yoksa kalbini kırcktım.sizce ben mi evham yapıyorum ne yapayım yardım edin

Geçmişe bak istersen..Ama kardeşin için dünki yazdıklarını doğru bulmadım söyleyim,kuzen neyse hani..benim kız kardeşim yok ama kardeşlerimin hep iyi olmalarını isterim,bende iyi olurlarsa mutlu olurum gurur duyarım..

Geçmişe bak istersen..Ama kardeşin için dünki yazdıklarını doğru bulmadım söyleyim,kuzen neyse hani..benim kız kardeşim yok ama kardeşlerimin hep iyi olmalarını isterim,bende iyi olurlarsa mutlu olurum gurur duyarım..

herkes rahatsız onun davranışlarından sadece ben değil ama bana nispet yapmaya çalışıyor beni rahatsız eden kısmı bu ailem zarar görmesindenn korkar oldu dışarda filan o derece hareketleri yani

herkes rahatsız onun davranışlarından sadece ben değil ama bana nispet yapmaya çalışıyor beni rahatsız eden kısmı bu ailem zarar görmesindenn korkar oldu dışarda filan o derece hareketleri yani

Tamam,onunla konuş o zaman bunu,kardeşi azarlasan öğüt versen yine kardeştir.mıy mıy ettiğini söylemiştin.mesela öyle bir davranışında ben olsam.canım biraz dikkat et davranışlarına derim...baktım anlamıyor ters bir dilden söylerim..anlamıyor gibi görünse de dikkat etmeye başlar..nisbet yapma sebebini de anlayamadım..gereksiz bir yarışa girmişsiniz..

Son düzenleme:
Dışarıda iken yanındakine bakıyorlar konusu senin sanırım. Bence de kardeşine söylediklerin yersiz ve kırıcı olmuş. Konuşarak halledilmeyecek sorun yoktur gereksiz bir kıyaslamaya girmişsin. Küsse alınsa haklı yani

nick kullanıyoruz sonuçta sizin konunuz olduğunu nerden bilecek ki:26:

Ne yazdin bilmiyorum keske onuda yazsaydin ama anlasan ne olucakki heriste bir hayir vardir belki okuyp sende olusan zarari gormus olabilir hemen panik yapma siz kardessiniz sakin ol ozaten bir iki gune saba cozulur birseyde sorma bence

Back
X