kızlar yardım lütfen

sekerpare39

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2013
145
2
46
Kırklareli
Isimsiz lütfen. Kızlar 23 haftalık Hamileyim bu aralar çok fazla kalp çarpıntısı yaşıyorum ve affınıza sığınarak söylüyorum Büyük abdestim Koyu yeşil gib ishal ve karın ağrısı yaşıyorum bi bilgisi olan var mi acaba?

canim ishal konusunu bilmiyorum ama carpinti kansizliktan olabilir kan sayimin yapildi mi bilmiyorum ama genelde kansizlik olunca kalp de calisma hizini arttiyor oksijen yetsin diye vucuda. Belki tiroid horman artisi da olabilir.

Sağolun kızlar kalp çarpıntısı sürekli olarak değil ama dün akşam çok sık oldu ishal devam ediyo Birde ağrı yapıyo ki hemde nasıl

Canım kalp carpıntısının sebebi kansızlık bol bol cekirdekli kurum üzüm ve su tuket ..Pekmez yemelisin bir yemek kasıgı her sabah .. Hamilelikte vucutta daha fazla kan dolaşımı olması gerektıgı ıcın kalp carpıntısı olması normal ancak ishal için doktorunla gorus ıstersen cunku ıshal halsizlige sebep olur su an sana en son lazım olucak sey dıyebılırım :) hayırlı dogumlar dılerım

Yarın gidicem doktora kızlar sorucam hepsini Birde eklem romatizmasi olan var mi araniz da bizde genetik anneannem de annem de var çok küçükken bademcik ameliyat oldum bende de çıktı odur budur hep yağmurlu havalar da nemli ortamlarda yada çok üsüdüğüm de bacaklarımın ağrısı yüzünden uyuyamam uzun zamandır yoktu yine çıktı meydana karın ağrısı bacak ağrısı uyuyamadim dün gece yarın hepsini söyleyeceğim doktora bakalım ne diyecek hayır ilaç da kullanamıyorum kafama göre o yüzden sizlana sizlana uyuyakalmışım. Ishalden dolayı da karın ağrım oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…