Kızlar yardim lütfen :(

kanadikirikkelebek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2017
72
14
3
Arkadaşlar merhaba insallah konuyu dogru yere aciyorumdur sürekli uyari alıyorum yeni oldugum icin kurallae hakkinda fazla bilgim yok. Herneyse ben 22 yasindayim ve kizlar ben akinti problemi yasiyorum bıktım her gun banyo etmekten namazlarima mani oluyor kendimi kotu hissediyorum akintiya ney cozum olur bilmiyorum doktora gitmeye cekiniyorum akintiya cozum bildiklerinizi benimle paylasir misinz ? :(

İltihabik bir durum da olabilir. Doktora gitmekten neden çekimiyorsun ki?doktor bile olsak muayene etmeden ne söylesek boş buradan.

Arkadaşlar merhaba insallah konuyu dogru yere aciyorumdur sürekli uyari alıyorum yeni oldugum icin kurallae hakkinda fazla bilgim yok. Herneyse ben 22 yasindayim ve kizlar ben akinti problemi yasiyorum bıktım her gun banyo etmekten namazlarima mani oluyor kendimi kotu hissediyorum akintiya ney cozum olur bilmiyorum doktora gitmeye cekiniyorum akintiya cozum bildiklerinizi benimle paylasir misinz ? :KK43:

Akintiya bir cozum bulamazsiniz burada. Kokulu ve rengi farkli ise doktora gorunmeniz sart. Ama bazi bunyeler bol akintili olabiliyor. Pamukla hafif bir tampon yaparak namazlarinizi da kilarsiniz. Boy abdestini mi kastediyorsunuz banyo derken? Oyle ise akinti ocin boyabdestine gerek yok ki. Ama Hergun banyo yapmanizin sebebi akintinin kotu kokusu ise hemen doktora gitmelisiniz.

Bu tip kadın hastalıklarını şu an sizi taşıdığım bölüme açmalısınız, konu açmadan önce rica ediyorum konu içeriğinize uygun bölüm var mı diye bakınız siteye, direkt bdvye açmayınız.

Günlük ped kullan bazı insanların akıntısı yoğun olabilir günlük ped kullanırsan namazına engellemez abdestini de engellemez diye biliyorum ama tam net bilmiyorum yani bir bilene sor fetva veremem bu konuda

Back
X