• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardım lütfennnn szice ona sevdiğimi söylemelimiyim?

undreamedof

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
38
0
36
İstanbul
mrb arkadaşlar.benim hoşlandığım bi çocuk var ama başkasına aşık dövme yaptırmış ismini felan o derece ben hala hoşlanıorum ama ve bunu ona söyleyip söylememek konusunda kafam çok karışık
içimden bi his söylemelisin diyo bunu yapmalımıyım sizce ?

bence kesinlikle söyleme.
dövme yaptıracak kadar bir başkasını seviyorsa senin için herhangi bir şans yok demektir.
bu nedenle söylemenin bir anlamı olmaz.

aynı ortamlarda sıkça bir arada olduğun biriyse duygularını açık etmenin rahatsızlığını her karşılaştığınızda hissedersin.
karakteri bozuk biriyse senin duygularından faydalanmaya bile kalkabilir. o nedenle içinde bırak hislerini. elinden geldiğince de onu unutmaya başla.

bir de yaşın küçükse zaten yaşın ilerledikçe bu hallerine güleceksin ileride.

mrb arkadaşlar.benim hoşlandığım bi çocuk var ama başkasına aşık dövme yaptırmış ismini felan o derece ben hala hoşlanıorum ama ve bunu ona söyleyip söylememek konusunda kafam çok karışık

Neden söylemek istiyorsun?
Senin sevgiline biri gelip aşkını ilan etse hoşuna gider miydi?

bence kesinlikle söyleme.
dövme yaptıracak kadar bir başkasını seviyorsa senin için herhangi bir şans yok demektir.
bu nedenle söylemenin bir anlamı olmaz.

aynı ortamlarda sıkça bir arada olduğun biriyse duygularını açık etmenin rahatsızlığını her karşılaştığınızda hissedersin.
karakteri bozuk biriyse senin duygularından faydalanmaya bile kalkabilir. o nedenle içinde bırak hislerini. elinden geldiğince de onu unutmaya başla.

bir de yaşın küçükse zaten yaşın ilerledikçe bu hallerine güleceksin ileride.

faydalanmasına izin vermem zaten sadece içimde kalmasını istemiorum aksine bilsin istiorum ve çok kararsızım aynı semtte oturuyoruz öyle karşılaşmıyoruz zaten ben sadece şeyden korkuyorum diyaloğu keser felan bu beni biraz incitir

arkadaşlar lütfen biraz benim psikolojimle düşünüp yorum yaparmıısınız sevdiğim bi adam var ve başkasına aşık siz bu durumda olsaydınız napardınız eleştirmek için cvp atmayın lütfen

bencilce bi soru olmuş üzüldüm:(bu durumda sevgilisini düşüncek halim yok herhalde

Bencillik derken?
Senin yaptığına bencillik derler bizim burada pardon?
Bu durumda diyorsun da hangi durumdasın bilemem de insanların hayatını karıştırmayı planlamazsan daha mutlu olursun emin ol!

Sevgilisi var tatlım aynısını birisi senin sevgiline yapsa ne hissedersin? Bazı durumlarda asaleti koruyup geri çekilmek gerekir, bu da onlardan birisi :34:

arkadaşlar lütfen biraz benim psikolojimle düşünüp yorum yaparmıısınız sevdiğim bi adam var ve başkasına aşık siz bu durumda olsaydınız napardınız eleştirmek için cvp atmayın lütfen

Forum kurallarını bir daha oku istersen.
Konu sahibi, cevapları belirleme gibi bir lükse sahip değil.

Son düzenleme:
Bencillik derken?
Senin yaptığına bencillik derler bizim burada pardon?
Bu durumda diyorsun da hangi durumdasın bilemem de insanların hayatını karıştırmayı planlamazsan daha mutlu olursun emin ol!

verdiğiniz cvba inanamıorum hangi durumda olduğumu bilseydiniz zaten böyle bi cvp vermezdiniz eleştiriden çok karşınızdaki insanı anlayıp öyle cvp vermeyi deneseydiniz keşke :S:S:S

Canım bahsettiğin kişinin bir sevgilisi var dimi?
O zaman uzak dur çünkü senin ki basit bir hoşlanma
Ama onlar birbirine Aşık arada baya büyük fark var :S
Unutursun zamanla

Diyelim ki söyledin; iki ihtimal var ya sana gelecek ya da seni istemeyecek
birincisi; seni istemeyecek sen üzüleceksin
ikincisi ; sana gelecek o dövmelerle adını yazdırdığı kızı bırakıp hem de! Demek ki aynısını sana da yapacak(sennle beraberken de başkasına gidecek) demek ki o dövmeler sahte bir sevgi göstergesi bu da diğer ihtimal.
iki türlü de sen zarardasın , vazgeç bu işten..

Sevgilisi var tatlım aynısını birisi senin sevgiline yapsa ne hissedersin? Bazı durumlarda asaleti koruyup geri çekilmek gerekir, bu da onlardan birisi :34:

benim bi hamle yaptığım yok cnm geri çekiliyim sadece o kadar doluyumki söyleyip rahatlamak istiorum ki böyle bi durum benim başıma gelseydi ben bundan rahatsız olmazdım sonuçta benim sevgilim
benim beraber olduğum insan beni gerçekten seviosa bu durum bi tehlike teşkil etmez

verdiğiniz cvba inanamıorum hangi durumda olduğumu bilseydiniz zaten böyle bi cvp vermezdiniz eleştiriden çok karşınızdaki insanı anlayıp öyle cvp vermeyi deneseydiniz keşke :S:S:S

İnanamayacak ne var ki?
Hayatın gerçekleri bunlar!
Sen elmayı seviyorsun diye elmanın da seni sevmesi şart mı?
O kadar da tecrübesiz değilsin di mi?
Platonik aşkından daha önemli konular var bu hayatta,onlara yoğunlaş,sonra zaten unutursun.

İnanamayacak ne var ki?
Hayatın gerçekleri bunlar!
Sen elmayı seviyorsun diye elmanın da seni sevmesi şart mı?
O kadar da tecrübesiz değilsin di mi?
Platonik aşkından daha önemli konular var bu hayatta,onlara yoğunlaş,sonra zaten unutursun.

çok komiksiniz:) sanki bana düşman gibi konuşuyosunuz rica ediyorum bi daha cvp vermezseniz sevinicem kırıcı oluosunuz çünkü

bence söyleeee.hayatta hiç birşeyi ertelemeye gelmez.içinden ne yapmak geliyosa onu yap.hiç birşey içinde kalmasınnnn:34:

icinde birakmamaya calis ama yinede onada söyleme henüz. Kizarkadasi varmis. aralarini bozmaya calisma.
Hem sadece hoslanmissin, belkide daha iyi insanlarla karsilasacaksin. Hayirlisi olsun...

niye şaşırdın?????????

Her seferinde artık şaşırmayacağım diyorum ama aldığım terbiye, ahlak anlayışım, insanlığım, her seferinde aynı tepkiyi veriyor, şaşırıyorum.

Kanıksayamıyorum sadece kendi hevesleri peşinde, hayvani dürtüleriyle hareket ederek yaşayan insanları.

Kanıksayamıyorum bu bencilliği.

Ondan şaşırdım.:40:

Son düzenleme:
Back
X