Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar 20 haftalık hamileyim ve göğüslerimin sancısı çok.kaşıntıda başladı sanki hafif hafif ama sancısı çok.ne yapmalıyımm.lütfen bilgisi olan varsa sölesin canım çok yanıyor
canım çok geçmiş olsun galiba gögüslerin süt topluyor bide kaşındığına göre çatlamaya başlayacak oranın nemli kalmasına dikkat et cildin kurursa gögsün çatlayabilir neden sancın oluyo onu anlayamadım ama inşallah geçer sen bence hep nemlendirici kremler sür
uçlarda yapıyor canım
özellikle ona dikkat et
emzirme döneminde
çatlayıp yarıldığı bile oluyormuş
şimdiden önlem alman lazım
ben bepantene kullanıyorum
ucu için
canim o bende de var...catlaklardan dolayi derin geriliyor ve bu da kasinti yapiyor ben surekli nemlendirici kullaniyorum o zaman cok olmuyor...
ozellikle dus aldiktan sonra bir nemlendirici surersen biraz yumusar ve cok kasinmaz...
kızlar 20 haftalık hamileyim ve göğüslerimin sancısı çok.kaşıntıda başladı sanki hafif hafif ama sancısı çok.ne yapmalıyımm.lütfen bilgisi olan varsa sölesin canım çok yanıyor
normal bunlar güzel arkadaşım takma kafana süt damarların genişliyor yakın bi zamanda
göğüslerinde sarımtrak bi sıvı gelmeye başlayacak ilk sütün bunlar göğüslerinde sancı olması da gayet normal göğüslerin büyüyor
kaşıntıda gebeliğe bağlı büyüyen göğüslerinin çatlamasından oluyor karnına çatlamaması için ne uyguluyorsan göğüslerine de uygula şimdi farketmesende ileride göğüslerinde ki çatlakları görünce çok şaşıracaksın
dr'unada söyle tabi onlar pomad halindeki kremlerden veriyorlar baya rahatlarsın ama normal bi durum bu a.s.
kizlar ben bu sabah uyandigimda ic camasirim azicik islakti.galiba gogsumden bir sivi geldi 26.haftaligim ama bazi arkadaslar 8. ayda falan gelir diyorlardi acaba benimki cok mu erken oldu??
mrb arkadaslar
bende 20.haftama girdim
gögüsleriden bi sıvı gelio.ama bu sabah sag gögsümden koyu kan renginde bi sıvı geldi.korkuorum ne olabilir sizce?
bu acılar ne kadar acı verirse versin bunlar tatlı acılar bebeğini kucağına alınca hepsi unutulur rabbim herkese böyle tatlı acılar yaşamayı nasip etsin inşallah ....