kızlar yardım nolurrr

sec

Guru
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2010
353
12
318
- Yurtdışı
kıslar 26 haftalık gebeyim ilk gebeliğim..benm sorum şu bikaç gündür karnım çok sert yani davul gibiyim yürürken zorlandığım oluyo karnım iyice büyüdü tamam ama çok gergin normalmi ya?her hamileninki bölemi bu haftaalrda?nasıl anlatayım bilemedim ama dokununcada sert oturukende sert..ha bazen yumuşuyo gibi yani parmaklarımla bastırınca içeri çöküyo ama nadiren yumuşak.birde merak ettğim bebk olabilirmi o sertlik ..çünkü bazen sağ taraf sola göre belirgin sert oluyo ama bu yatar durumda böle
ayaktayken hep sert normalmi yaa off allahım yardım ett..

iyi günler canım ben 2012 yılında doğum yaptım aynı şikayetler bendede olmuştu doktorlar bebeğimin iri olduğunu söylemişti korkma yavaş yavaş açık havada yürüyüş yap tahminim senin minikte iri olacak.

iyi günler canım ben 2012 yılında doğum yaptım aynı şikayetler bendede olmuştu doktorlar bebeğimin iri olduğunu söylemişti korkma yavaş yavaş açık havada yürüyüş yap tahminim senin minikte iri olacak.

ayy canm ondanmıdır sence? bilemiyorum 26 haftalık daha çok küçük aklıma kötü şeyler geliyo biyandanda diyorum zayıfım ben karnımda ince idi ama şuan çok geriliyo sanırım inşallah öyledir..birde cnm arada göbek çevremde sertleşme hissediyorum hani böle sıkışıyo bikaç saniyede tekrar açlıyo gibi bu normalmi? stres oldum yaa

bebeğinin şu andaki kilosunu biliyor musun?

hayır canm ya en son 500 gr idi yaklaşık bir ay önce.. doktorum izne ayrıldı bidahaki kontrolüme 2 hafta var:(( burda oturduğum yerde kadın doğumcu yok başka ilçeye gidiyorum ordada 1 tane var şansa bak ya izne ayrılcak zamanı buldu yoksa giderdim şimdiye tek çarem burda benmle aynı şeyleri yaşamış arkadaşlardan yardım almak...

Son düzenleme:
birda bu karında sertleşme esnasında bebek oynarmı? benm sertleşme olacağı zaman bebeğim oynuyo oluyoda birden sertleştiriyo sonra

evet başka acil bir durumun yoksa sakince bekle.gittiğindede bebeğin kilosunu ögren

evet başka acil bir durumun yoksa sakince bekle.gittiğindede bebeğin kilosunu ögren

yok canm şükür acil bi durum sadece karnım çok sert ve gergin birde arada olan sertleşmeler dışında..tamm bebğin kilosunu mutlaka öğrenecem inşallah kilodan öledir karnım sert ve gergin.ama hala istediğim cevabı alamadım kimseden yani zaten normalde karın sertmi olur böle bebek büyüdükçe yoksa herkesinki yumuşak benmki mi farklı?

Back
X